Vittoria

Cykeldäck och innerslangar för professionell cykling

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

12 sökresultat

En kombination av italiensk kreativitet och enorm teknologisk potential har gjort företaget Vittoria känt bland cyklister. Däcktillverkaren Vittoria har specialiserat sig på tillverkning av alla typer av däck till cyklar och utvecklar toppklass tillbehör på högsta nivå. Proffscyklister som Moser, Hinault, Indurain, Ullrich, Pantani, Cipollini, Menchov, Sastre och många fler har vunnit otaliga cykellopp på Vittoria-däck. Samarbetet mellan proffscyklisterna och däcktillverkaren representerar en viktig del av utvecklingsprocessen av cykeldäck och innerslangar.

Cykla med Vittoria – Däck till racercyklar och MTB från samma däcktillverkare
Företaget Vittoria har över 50 års erfarenhet och har jobbat sig upp till toppen steg för steg sedan år 1953. Idag har en enorm teknologisk potential hjälpt för att utveckla produkter som sätter nya standarder inom cykelvärlden. Vittoria utvecklar produkter för all typ av cykling och för hela cykelsektorn. Under namnet GEAX tillverkas MTB däck. Det är inte bara proffscyklister som förlitar sig på Vittorias produkter, otaliga motionärer använder sig också av dessa högklassiga produkter.

Bomullsdäck från Vittoria – cykla in i framtiden med de rätta cykeldäcken
Företaget Vittoria hjälper cylister att nå sina individuella cykelmål med snabba däck och slangar av hög kvalitet – med vetskapen om att du alltid borde tänka ett steg längre. I sin fabrik i Thailand tillverkar företaget över 7 miljoner cykeldäck och nästan en miljon bomullsdäck per år. Men då är också Vittoria Industries Ltd. En av de största cykeldäcksspecialisterna i världen.