Sigma

Cykeldatorer, belysning och klockor

Cykeltillbehör

SIGMA SPORT fortsätter även efter 35 år att forska och utveckla sina produkter. SIGMA SPORT-produkter kan sammanfattas med några få ord: De är säkra, tillförlitliga, extremt exakta, lätta att använda och ger bra valuta för pengarna.

Från amatörer till proffs, alla hittar något som passar det egna användningsändamålet i segmentena för cykeldatorer, beslysning och klockor. Passionen för idrott, samt feedbacken från proffsidrottare och - sist men inte minst – det aktiva samarbetet med återförsäljare och kunder är grunden till framgång.

Belysning – cykellampor för säkrare cykling
Enligt mottot ”se och synas” erbjuder SIGMA SPORT cykelbelysning av hög kvalitet för alla typer av cykling. Bra belysning är extremt viktigt för din säkerhet när du cyklar i mörkret. Både fram- och baklamporna är godkända enligt olika regelverk. Allt för din säkerhet och för att du skall synas. Dessutom garanteras bra ljusflöde på vägen. SIGMA SPORT erbjuder även hjälmlampor för perfekt sikt och ökad säkerhet i mörkret.

Cykeldatorer – från instegsmodeller till GPS-datorer för proffs
Cykelelektronik är ytterligare en bransh för SIGMA SPORT. Från instegsmodeller för motionärer – till exempel BC 5.16 i Topline 2016-generationen – med funktioner reducerade till de allra viktigaste, till toppmodellen med GPS och de flesta data man kan behöva under cykelturen – som ROX 11.9 GPS. Hos alla modeller är användarens behov av högsta prioritet. Med SIGMA CLOUD, DATA CENTER och SIGMA LINK-appen, har SIGMA all nödvändig programvara för att du skall ha din träningsdata tillgänglig oberoende var du är.

KLOCKOR
En klocka säger en hel del om bärarens person. Klockan skall matcha idrottarens stil, samtidigt som den behöver möta alla behov. SIGMA SPORT har ett stort urval av sportklockor, från tidtagarur till pulsklockor med aktivitetsmätning.