•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

SIGMA SPORT GERMANY
CYKELDATORER, BELYSNING OCH KLOCKOR

SIGMA SPORT fortsätter även efter 35 år att forska och utveckla sina produkter. SIGMA SPORT-produkter kan sammanfattas med några få ord: De är säkra, tillförlitliga, extremt exakta, lätta att använda och ger bra valuta för pengarna.

Från amatörer till proffs, alla hittar något som passar det egna användningsändamålet i segmentena för cykeldatorer, beslysning och klockor. Passionen för idrott, samt feedbacken från proffsidrottare och - sist men inte minst – det aktiva samarbetet med återförsäljare och kunder är grunden till framgång.

Belysning – cykellampor för säkrare cykling
Enligt mottot ”se och synas” erbjuder SIGMA SPORT cykelbelysning av hög kvalitet för alla typer av cykling. Bra belysning är extremt viktigt för din säkerhet när du cyklar i mörkret. Både fram- och baklamporna är godkända enligt olika regelverk. Allt för din säkerhet och för att du skall synas. Dessutom garanteras bra ljusflöde på vägen. SIGMA SPORT erbjuder även hjälmlampor för perfekt sikt och ökad säkerhet i mörkret.

Cykeldatorer – från instegsmodeller till GPS-datorer för proffs
Cykelelektronik är ytterligare en bransh för SIGMA SPORT. Från instegsmodeller för motionärer – till exempel BC 5.16 i Topline 2016-generationen – med funktioner reducerade till de allra viktigaste, till toppmodellen med GPS och de flesta data man kan behöva under cykelturen – som ROX 11.9 GPS. Hos alla modeller är användarens behov av högsta prioritet. Med SIGMA CLOUD, DATA CENTER och SIGMA LINK-appen, har SIGMA all nödvändig programvara för att du skall ha din träningsdata tillgänglig oberoende var du är.

KLOCKOR
En klocka säger en hel del om bärarens person. Klockan skall matcha idrottarens stil, samtidigt som den behöver möta alla behov. SIGMA SPORT har ett stort urval av sportklockor, från tidtagarur till pulsklockor med aktivitetsmätning.

Större, tunnare och med många nya funktioner. Det kom en ny utgåva av den populära TOPLINE-serien från SIGMA SPORT under 2016. Serien fick helt ny design och kom med nya funktioner och optimerade tillbehör. TOPLINE 2016 är den perfekta kompisen för alla – från den kompakta BC 5.16 för vardagscyklisten, till BC 23.16 för ambitiösa motionärer.

Vissa av höjdpunkterna noterar man direkt: stora displayer och i övrigt kompakta mått. Jämfört med föregångaren är nu displayen med tre rader avsevärt mycket större och med en vertikal display blir den lättare att avläsa. Datorerna har en ergonomisk design och i färger svart och vitt. Knapparna är klart strukturerade och menyerna är interaktiva. Datorernas fästen har också helt ny design och har blivit tunnare. Nya klickmagneter för ekrarna är lättare att montera helt utan verktyg. Hastighets- och kadensgivarna är nu svängbara och lättare att rikta in mot magneten på alla typer av cyklar.

Med hjälp av NFC (Near Field Communication) kan modellerna BC 14.16, BC 16.16 och BC 23.16 kommunicera direkt med Android-enheter med hjälp av gratis-appen SIGMA LINK. Med den nya appen kan man göra alla inställningar, samt analysera data. För att starta kommunikationen mellan Android-enheten och cykeldatorn, håller man bara Android-enheten nära cykeldatorn och data överförs automatiskt till SIGMA LINK-appen. För de som vill analysera ännu mer i detalj kan data skickas via SIGMA CLOUD till DATA CENTER.