Continental

cykeldäck av hög kvalitet för den perfekta cykelturen

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

65 sökresultat

Företaget Continental char tillverkat cykeldäck i över 100 år. Cykeldäckstillverkaren Continental är välkända inom branchen för sina innerslanger, cykeldäck och fälgband för landsvägscyklar, MTB, sportcyklar, fitnesscyklar, hybrider, trekkingcyklar och så vidare. Företaget utvecklar och tillverkar sina däck i Tyskland.

Cykeltillbehör från Continental – cykeldäck av hög kvalitet
Cykeldäcksföretaget Continental grundades år 1871 i Hannover. Continental började med att tillverka produkter av mjukt gummi, gummitextilier och solida däck för vagnar och cyklar. De utvecklades till ett internationellt företag som förser cyklister med kvalitetsprodukter. De tillverkar idag innerslangar, cykeldäck och tillbehör för cyklister.

Cykeldäck från Continental – i nära samarbete med cyklister
Continentals ingengörer jobbar med att utveckla nya teknologier i utvecklingscentret i Korbach. Cykeldäck från Continental är kända för sin höga effektivitet och kvalitet. Oberoende om däcken hör till en MTB, racer, citycykel, trekkingcykel eller hybridcykel är kvaliteten mycket hög. De vikbara däcken tar mycket litet plats och är lätta att förvara. Om du vill ha bra grepp och cykla säkert med din MTB, är Continental MTB däck det rätta valet för dig. Det är inte bara utseendet med mönstret som imponerar, utan också den höga funktionaliteten. Passionerade racercyklister och cyclocrosscyklister hittar också de rätta däcken hos Continental.