Zimtstern

Moderna cykelkläder

Kläder

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

Zimtstern är en tillverkare av idrottskläder som grundades av två passionerade snowboard-åkare år 1995. Det som startade i ett garage har utvecklats till ett märke som imponerar på sina fans över hela världen. I dag sätter Zimtstern standarden när det gäller funktionalitet och innovationer både inom skidvärlden och cykelsporten. Zimtstern karaktäriseras av den innovativa andan och kretiviteten hos ett ungt team som både agerar och producerar ansvarsfullt. Företaget lägger vikt vid kläder för trendiga cykelnördar och imponerar med en ung design. Sortimentet hos det schweiziska märket består av t-shirts, långärmade tröjor, cykeltröjor, cykeljackor, shorts och byxor. Naturligtvis passar kollektionen för båda könen och kläderna tillverkade i Schweiz passar både modemedvetna kvinnor och män.

Zimtstern sportkläder – Cykelkläder för en bra känsla    
Kvalitet och hållbar utveckling är två hörnpelare i företaget som redan har belönats flerfaldigt för sitt sätt att verka och de rättvisa produktionsmetoderna. Produktionsprocesserna hos Zimtstern är helt transparenta och spårbara. Företaget har själva tagit ställning till att kläderna inte bara skall vara sköna att klä på sig och tillverkar sina produkter enligt höga standarder. Man använder sig av de mest stränga miljökraven och hälsodirektiven inom textilindustrin i sin produktion. Zimstern summerar det så här: Kläder för den som bryr sig.  

High-performance kläder från Zimtstern – Kreativt utvecklade cykelkläder  
Zimtstern har haft sitt fokus klart från starten 1995. Sedan dess har det kretiva teamet och dess cyklister utvecklat funktionella kläder för höga krav på alla fronter. Både på steniga downhill-banor och andra utmanande stigar: Zimstern fokuserar på funktionaliteten och kvaliteten. Cykelbyxor från Zimtstern är bekväma och har praktiska detaljer som t.ex. fickor med dragkedja. T-shirtarna är tillverkade av 100% bomull och Zimstern har cykelkläder som är precis så unga och bekväma som deras kunder. Storlekar finns från S till XL