ziener

Kvalitet och tradition från Bayern sedan år 1946

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

42 sökresultat

Handskar och funktionella kläder från ziener lockar dig till långa cykelturer i vackra landskap. Det har aldrig varit så bekvämt att cykla i alla väder som nu. Franz Ziener GmbH & Co. KG ligger framför bergen i övre Bayern i Oberammergau och tillverkar skidkläder och cykekläder.

Njut av cykelturen – med bekväma funktionella kläder från ziener
ziener har tänkt igenom hur bekväma cykelkläder anpassade för varje rörelse på cykeln skall vara: Material som töjer och andas bra, som transproterar bort svett från kroppen och garanterar en bra ventilering när man cyklar. Integrerade fickor på den extremt lätta cykeljerseyn, cykelshorts med Speed X_-stoppningen som andas bra och driver bort svetten, samt en atletisk passform på de funktionella cykelkläderna gör att det är bekvämt och roligt att cykla. En praktisk detalj för cyklister: den ihopvikbara vattentäta cykeljackan skyddar mot regn och vind och kan enkelt läggas undan i en ficka då den inte behövs, tack vare den kompakta storleken.

Enastående handskar med bra egenskaper för touringcyklister, racercyklister och terrängcyklister
De mjuka handskarna från ziener är mycket ergonomiska att använda. Tack vare en anti-halk silikonyta, ger cykelhandskarna ett mycket bra grepp på cykelstyret. Det snabbabsorberande materialet på tummen gör att svetten snabbt absorberas då du torkar av huden. Stadigt material gör att det känns säkert att cykla med zieners handskar även i skogen. Cykelhandskarna ger dig bra kontroll i svåra situationer. ziener har även modeller av cykelhandskar med touch-funktion – vilket gör att du enkelt kan använda din smarttelefon utan att ta av dig cykelhandskarna.