Xtreme

allt för din cykel

Cykeltillbehör

  • Sort by:

4 sökresultat

XTREME ERBJUDER ETT STORT SORTIMENT CYKELDELAR OCH VERKTYG
Ett stort sortiment som innehåller allt från komponenter till landsvägscyklar, ATB och MTB. Du kan hitta nästan alla tänkbara komponenter och slitdelar till din cykel, från fälgar, fram- och baknav, bromsklossar till pedaler, styrstammar, styren, handtag, bar ends, bromsreglage, pakethållare, sadelstolpar, hållare för cykeldatorer och lysen, kedjeskydd, skydd för kedjestaget, hjulset, snabbkopplingar, styrlindor, ändpluggar, ringklockor, ventilhattar och cykelställningar. 

Från xtreme hittar du alla verktyg som en ambitiös cyklist behöver för underhåll. Det finns allt från service ställ, golvpumpar, minipumpar, kedjeverktyg, dämparpumpar, verktygsboxar, riktställ, momentnycklar, växel- och bromsvajrar och däckjärn till insexnycklar och vevlagerverktyg, tänger för låsringar, nycklar för justering av lagerspänning, utdragare för vevpartiet, tänger för kedjelås, ekernycklar och pedalnycklar. För rengöring av din cykel erbjuder xtreme olika typer av borstar. 

För förvaring av din cykel kan du välja mellan olika typer av vägg- och takupphängningar. Dessa smarta upphängningsanordningar gör att du kan förvara din cykel på en minimal yta. För att transportera utrustning finns det många olika typer av sadelväskor, ramväskor och hållare som gör det enkelt att få med sig det man behöver. Drickaflaskor och flaskställ från xtreme är ett måste när man skall ut och cykla. När du råkar ut för en punktering, är ett praktiskt miniverktyg bra hjälp. Tack vare den kompakta storleken kan man enkelt ta med den på varje längre tur. Lyfttrycksmätare från xtreme gör att du kan ha full kontroll över lufttrycket i däcken.