X BIONIC

Kläder som inte gör dig besviken

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

1 sökresultat

Den schweiziska specialisten av funktionella kläder kombinerar tysk ingenjörskonst, schweizisk precision och italienskt hantverkskunnande. X-BIONIC ställer de rätta frågorna – och lär sig från naturen hur funktionella cykelkläder skall vara.

Funktionella cykelkläder från X-BIONIC: Att lära av naturen skapar vinnare
Djuren har under evolutionens gång anpassat sig till omgivningen och väderförhållandena. X-BIONIC följer efter och försöker imitera detta. Med smarta material för funktionella kläder, efterstävar man nya idéer för bekväma idrottskläder om och om igen. Till exempel: XITAN™, det högteknologiska garnet som andas. XITANIT™ med sin speciella absorptionsförmåga vid höga temperaturer. Och WINDSKIN™, ett mycket elastiskt och vindtätt material med integrerad luftcirkulation. Idén bakom är smart: Textilierna från X-BIONIC omvandlar fenomen från naturen till dina idrottskäder och garanterar förbättrad kontroll av kroppstemperaturen vid olika väderlek. Och med smarta teknologier som "Partial Compression", får dina muskler mer syre under intensiva aktiviteter – utan att offra kyleffekten på grund av det mekaniska stödet.

X-BIONIC har många olika smarta teknologier som hjälper idrottsentusiasten att prestera på topp.

Teknik i kläderna
Tillverkning, forskning och utveckling, kvalitetskontroll och förpackning. Alla arbetsskeden utförs i den italienska fabriken i Asola.

Eftersom produktionen är i egna händer är man flexibel när det gäller innovationer och förbättringar i kvaliteten. X-BIONIC tar allvarligt på feedbacken från idrottare och har fullständingt hängivit sig till att producera funktionella kläder som hjälper kroppen att prestera på topp, även under de mest krävande förhållandena.