Tacx

Innovative design. Unique technology. - Roller trainers for your indoor training.

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

37 sökresultat

Det som började med en liten cykelbutik år 1957 har växt till företaget Tacx – ett innovativt, internationellt företag för trainers och rulltrainers. Tacx-trainers är standard utrustning för UCI Pro Tour-teamen. Med en stor passion för cykeltävlingar, erbjuder tillverkaren Tacx ett stort sortiment av produkter som stöder cykelträningen och utvecklar lösningar som garanterar perfekta träningar.

Tävla med Tacx – virtual reality trainers från proffs till proffs
Företaget Tacx litar på proffs-testade virtual reality-trainers som erbjuder sofistikerade träningar och perfekt stöd inför tävlingar. Tacx tillverkar virtual reality trainers som erbjuder rätt träning för alla nivåer. Programmen och videona som Tacx erbjuder låter dig stiga in i en värld med oändliga möjligheter. Trainrarna simulerar olika träningar, från cross-country turer för terrängcyklister till vägsimuleringar för landsvägscyklister. Varje cykeldisciplin är representerad och understödd.

Cykeltillbehör från Tacx – cykelträning på rätt nivå
Med andra cykeltillbehör som mekställ, cykelverktyg, quick releases, trissor till bakväxel, nycklar för styrlager, trainerväskor för säker och enkel transport och förvaring av cykeltrainers, drickaflaskor och lätta drickaflaskor erbjuder företaget Tacx ett stort produktutbud. Med ett stort produkturval stöder Tacx cyklisterna med sin träning.