•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Stan's NoTubes
TUBELESS KIT FRÅN STAN’S ERBJUDER TUBELESS FÖR STANDARDDÄCK

Företaget Stan’s NoTubes från New York, gillar inte punkteringar. Deras kit gör att man kan använda standarddäck utan innerslang, med endast någre minuters arbete. Stan’s tätningsvätska – kan även köpas separat, liksom alla andra delar av kitet – tätar omedelbart hål i däcket, så länge skadan inte är längre än 6 millimeter. Vätskan kan användas både för tubeless-däck, eller för att konvertera standarddäck. Vätskan har en livslängd på upp till sju månader. Tack vare ett tillsatsämne som gör att vätskan inte fryser, kan den användas ner till temperaturer på -30°C. 

En bra detalj med kitet är att du kan fortsätta att använda din nuvarande kombination av däck och fälg. Även om tubeless-lösningar har ökat i popularitet de senaste åren, är det många cyklister som inte vill betala för dyra speciallösningar. Om du är en av dem, så är Stan’s No Tubes det rätta alternativet för dig.
 
Fördelarna med tubeless-däck är kända sedan länge. Den lägre roterande massa, vilken man uppnår utan innerslang gör cykeln mycket smidigare, snabbare i accelerationerna och rullmotstånd blir lägre. Tätningsvätskan tätar mindre hål och ökar skydded mot punkteringar. Detta gör att man kan använda ännu lättare och tunnare däck än tidigare. Kitet är lätt att använda och är klart på några minuter.

Stan’s NoTubes erbjuder set för 24”, 26” och 29” däck för Freeride, Cross Country och All-Mountain.

Produkterna från Stan’s NoTubes fick Interbike-utmärkelsen “Best Brand Value to Customer” år 2014.

Stan’s NoTubes är ett bra alternativ för prisjägare, pragmatiker och alla dem som gillar fördelarna med tubeless-däck.