•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

SRAM cykelkomponenter
Cykelkomponenter med hög precision

SRAM's framgångssaga som tillverkare av cykelkomponenter tog sin början år 1987 när företagets grundare Scott, Ray och Sam beslöt att börja tillverka ett roterande växelhandtag. Under åren som kom fortsatte amerikanerna att utveckla nya växelsystem och i dag har de en stor skara fans bland cyklister både på landsväg och i skogen. I dag är företaget välkänt för sitt utbud av bakväxlar, framväxlar, kedjor, kassetter mm. Företaget är alltid på jakt efter förbättringar, och SRAM jobbar hela tiden med att göra bättre produkter. Det enda sättet att lyckas är att hela tiden producera högpresterande komponenter åt sina kunder. Både amatörer och proffs är lojala fans.

SRAM – Högpresterande cykelkomponenter för nästan alla typer av cyklar
När det gäller cykeltävlingar, har SRAM blivit välkända för sin utveckling av "grip shift" -reglaget, som man vrider för att byta växel. Detta följdes av bakväxlar och framväxlar. SRAM konkurrerar även med bromsar, bromsklossar och broms-/växelreglage. SRAM har komponenter för i princip alla typer av cyklar oberoende om det gäller landsvägscykel, MTB eller touring-cykel. Alla cyklister har nytta av dessa väldesignade och välutvecklade cykelkomponenter som övertygar tack vare sin höga precision. I dagsläget pågår ständig utveckling av cykelkomponenter som t.ex. bromsar, drivlinor, nav och växlar för att övertyga kunder i hela världen.
DET ÄR DAGS ATT VÄXLA UPP.

DET ÄR DAGS ATT VÄXLA UPP.

Tekniska framsteg måste bevisa sin funktion även i praktiken. Speciellt en cykel skall vara väldigt enkel. Med elegans menas att man lämnar bort onödiga saker. Det här är framstegen – och riktlinjen för den första elektroniska komponentgruppen från SRAM, SRAM RED eTAP.
EAGLE

EAGLE

Utvecklad i USA, designad i Tyskland, tillverkad för hela världen: Den senaste generationen av teknologi för drivlinor med en framklinga kommer från samma personer som skapade den. Ett växelsystem med unik prestanda och helt nya möjligheter. Kapabel, tuff, tyst. Med ett bredare spann av utväxlingar än någon annan, hittills.