Sportourer

Handtag och sadlar för en avslappnad cykeltur

Cykeldelar

Märket Sportourer från Italien hjälper dig att få ut det mesta av din cykeltur. Cykeln representerar nyckeln till ett aktivt liv och låter dig uppleva frihetskänslan. Varje sadel och handtag från Sportourer representerar denna frihetskänsla.
 
Sportourer – Cykelsadlar och handtag för en avslappnad cykeltur
Det självständiga märket som lyder under det traditionella italienska företaget Selle Italia distribuerar, utvecklar och tillverkar cykelsadlar, handtag och andra användbara cykeltillbehör av hög kvalitet. Frihet skall vara roligt. Målet är erbjuda cyklister komfortabla sadlar och handtag som ger bra grepp på styret. Två viktiga kriterier för att göra cyklingen till ett alternativ för många människor. Sportourer vill motivera människor till att cykla och därför har företaget fokuserat på att utveckla bekväma och säkra produkter med reflektiva designinslag.

Sportourer – Njut av ökad komfort och säkerhet
Alla sadlar, handtag och tillbehör är anpassade enligt kundernas önskemål på bästa sätt - det spelar ingen roll om man är sportentusiast, pendlare, stadscyklist eller off-road cyklist. Företaget imponerar med användningen av elastiska skum och gel pads, samt ett elastomersystem som ytterligare fördelar trycket jämnt och absorberar stötar. Sportourer kan använda sig av över 120 års erfarenhet av moderföretaget Selle Italia för att utveckla sofistikerade cykeltillbehör som möter the högsta kvalitets och säkerhetsstandarderna. Förutom de ergonomiska handtagen och tillbehören, har företaget även moderna sport, touring och citysadlar i sitt lager. Var och en av sadlarna är högteknologiska och perfekt anpassad till kundens livsstil.