•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

sportful
Cykelbyxor, cykelshorts, cykelbyxor med hängslen och tillbehör

sportful startade som ett märke inom skidåkning. När Giordano Cremonese ville delta i långloppet Marcialonga på skidor 1972, märkte han att vanliga kläder inte lämpade sig för uppgiften. Därför började han att utveckla sina egna kläder från acryl av hög kvalitet. Han deltog i loppet i en brandgul skiddräkt. 1973 grundades sportful officiellt. Sedan 1985 har man även cykelkläder i sortimentet.

Innovation och design som nyckeln till framgång
Kläderna är speciellt designade för att användas under träning och tävling. Erfarenheter från skidåkningen användes för att utveckla kläder som fungerar bra även i växlande förhållanden. Sedan dess har innovation och design varit nyckeln till företagets framgångar. Det tog inte lång tid innan proffsidrottare och -lag hade vunnit medaljer med kläder från sportful.

Cykelkläder för landsvägscyklister
Märkets sortiment är enormt, från cykelshorts och cykelbyxor via cykeltröjor och jackor, till tillbehör som kepsar – kvinnor och män hittar trendiga kläder i alla färger och storlekar. Designade för tävling och träning!

SPORTFUL BODYFIT
PERFEKT FÖR INTENSIV TRÄNING PÅ VINTERN.

Utvecklad i samarbete med professionella cyklister i World Tour. Utmaningen med vinterjackor är att hitta den perfekta kombinationen av värme, skydd mot väder och vind, samt andningsförmåga. Resultatet är en jacka som skyddar dig i alla typer av vinterväder, men som också ser till att du inte får för varmt.
NU BEHÖVER DU INTE LÄNGRE KOLLA VÄDERPROGNOSEN

NU BEHÖVER DU INTE LÄNGRE KOLLA VÄDERPROGNOSEN

NoRain-material: nanotechnologi med vattenavstötande utsida och borstad fleece på insidan. I sina jackor använder Sportful materialet NoRain. Skydd mot regn, samt bra andningsförmåga skyddar dig från att få kallt i alla väder.
PRIMAVERA SWITCH JACKET

PRIMAVERA SWITCH JACKET

Den vändbara jackan finns i flera olika modeller och man kan vända insidan ut, eller vice versa, beroende på vädret. Om det bara är lite kyligt ute och man vill ha det lite varmare, då har man den svarta sidan utåt. Behöver man ytterligare isolering, så vänder man den färgade sidan utåt. Då skyddar det yttre lagret mot vinden och det inre lagret fungerar som isolering.