Sixpack

Sixpack erbjuder allt du behöver till din dirt-cykel

Cykeldelar

  • Sort by:

1 sökresultat

Sixpack är en tysk tillverkare av komponenter för alla typer av Gravitysporter så som dirt jump, freeride och downhill. Sixpack grundades år 2007 och har redan namn om sig på freestyle scenen med sina färgglada delar. Komponenterna är utvecklade i Tyskland och förutom att de ser bra ut och är av hög kvalitet, imponerar de också med valutan för pengarna.

Sixpacks produktutbud har växt genom åren och erbjuder passionerade dirt och downhill cyklister ett stort urval cykeldelar. De har allt från styren, styrstammar, handtag till pedaler och sadelstolpar i många olika färger. Vilken cykel ser inte bättre ut med lite extra färg? Delar från Sixpack gör din cykel till en blickfångare och gör den till din personliga cykel.

Cyklisterna i Sixpack Racing team är med i utvecklingen av komponenterna för att de slutliga produkterna inte bara möter kraven som proffsen ställer, utan även motionärer och nybörjare som vill använda cykeldelar av högkvalitet.

Moderna material som magnesium, titanium och CNC- fräst aluminium ger den bästa stabiliteten och en låg vikt till komponenterna – två av nyckelfaktorerna för idrotter inom Gravity. Å ena sidan behövs en smidig, lätt cykel som är lätt att kontrollera i luften, å andra sidan är cyklisterna bättre skyddade med stadiga komponenter vid ett fall. Den långa praktiska erfarenheten för utvecklarna och feedbacken från de aktiva cyklisterna gör att Sixpack kan förbättra sina produkter kontinuerligt.

De stiliga komponenterna av hög kvalitet från Sixpack gör att du har möjligheten att färglägga din cykel! Oberoende om du har en dirtcykel, freeride cykel eller downhill cykel hittar du färgranna komponenter till din cykel!