Selle Royal

Sitt på sadeln som en tävlingsåkare

Cykeldelar

Cykelsadel tillverkaren ‘Selle Royal’ grundades år 1956 i Italien och har sedan dess utvecklats till ett världskänt cykelsadelmärke. Både professionella cyklister och motionärer använder sig av utbudet av cykelsadlar som den italienska cykelsadel tillverkaren erbjuder. Sadlarna från ‘Selle Royal’ karaktäriseras av en unik design och framåtanda. Som bas använder ‘Selle Royal’ material av hög klass, teknologi och forskningsresultat gjorda av cykelexperter gör att standard sadlarna från ‘Selle Royal’ har bekväm stoppning och passande storlekar. Både proffscyklister och motionärer kann njuta av en ideal sittställning i nästan varje situation.

Produkterna från ‘Selle Royal’ för tävlingscyklister – för att cykla bekvämt  
Oberoende om det gäller en sadel för landsvägscykel, MTB eller city cykel, så finns den rätta sadeln i ‘Selle Royal’s stora produktutbud. Eftersom alla cyklister sitter olika och därmed har alla cyklister individuella preferenser när det gäller cykelsadlar, har, ‘Selle Royal’ utvecklat sadlar i fyra olika kategorier: ‘sport’, ‘athletic’, ‘moderate’ och ‘relaxed’. Varje kategori har olika kontaktpunkter mellan sadeln och cyklisten. Resultatet är en bekväm och/eller sportig sittställning, för att sittställningen skall kunna anpassas till varje individuell cyklist och varje cykeltur.

‘Selle Royal’ cykel sadelväska – ett användbart cykeltillbehör som också sparar utrymme
‘Selle Royal’ har också cykel sadelväskor i sitt sortiment, som kann monteras direkt under cykelsadeln genom att använda ett clip-system för att spara utrymme. Sportig, stilig och funktionell, sadelväskorna från ‘Selle Royal’ ger extra förvaringsutrymme för verktyg, innerslang och andra små saker.