Schwalbe

däck och innerslang av hög kvalitet

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

19 sökresultat

Olika underlag kräver olika egenskaper av ett cykeldäck. Däcktillverkaren Schwalbe garanterar en dynamisk och modern utveckling, som gör att cyklisterna kan använda cykeldäck och innerslang av hög kvalitet. Däck till MTB och däck till racercykel har Schwalbe tillverkat genom att kombinera flera olika egenskaper. De viktigaste faktorerna är de tekniska fördelarna, som har uppstått genom en kärlek till detaljer under designfasen. Resultatet (däck och slang för MTB, hybrider och racercyklar) utgör cykelkomponenter av hög kvalitet. 

Cykelkomponenter från Schwalbe – hög kvalitet för bästa däck och slang  
Cykelkomponenter, som Ultremo tubular-däck, är handgjorda av Schwalbes erfarna medarbetare som använder italiensk kunskap i kombination med avancerad teknologi. Detta resulterar i utmärkt grepp för kurvtagning och utförsåk. Bra grepp och lågt rullmotstånd hjälper professionella cyklister i extrema situationer och hjälper cyklisterna att nå toppklass resultet i cykelloppen. Tubular-däcken är designade för kraven som ställs i ett cykellopp, vilket betyder att rullmotståndet har minskats avsevärt och hållbarheten ökats. 

Schwalbe cykeldäck – däck till cykel av hög kvalitet 
Märket Schwalbe hör till företaget Bohle, som grundades år 1922 i Tyskland. Schwalbe hör till Europas ledande däcktillverkare och exporterar sina däck över hela världen. Dessutom har Schwalbe blivit känd för sina rullstolsdäck. Eftersom Schwalbe har specialiserat sig på cykeldäck, klarar de av att tillverka produkter av hög kvalitet till alla grenar inom cykelsporten. Det spelar ingen roll om du behöver däck till din MTB, racercykel eller din hybrid. Däcken utmärker sig för sitt låga rullmotstånd, hållbarhet, pålitligt punkteringsskydd men också för sina kreativa namn.