Rixen & Kaul

Cykelkorgar och ryggsäckar

Cykeltillbehör

  • Sort by:

3 sökresultat

För de som inte bara vill cykla på sina cyklar genom vackra landskap, men också vill packa sitt bagage enkelt, säkert och framför allt snabbt, kommer att hitta pålitliga cykeltillbehör till sina cykelsemestrar från märket Rixen & Kaul, som tillverkar cykeltillbehör. Tillverkarens utbud sträcker sig från väskor till styret och korgar till styret till bekväma ryggsäckar. Bland cykeltillbehören hittar man även skruvfästen till korgar till styret och korgar till pakethållaren. Dessa fästen ger produkterna på pakethållaren ett nödvändigt stöd, för att du skall kunna transportera ditt bagage på ett säkert sätt till slutdestinationen. Företaget erbjuder även såkallade snabbmonteringssystem för cyklar. Under namnet KLICKfix, erbjuder företaget en serie av adaptrar som gör det väldigt enkelt att transportera olika typer av saker på cykeln.

Cykeltillbehör från Rixen & Kaul, verkligt lätta cykelkorgar tillverkade av aluminium
Idag används ett av Rixen & Kaul’s tidiga uppfinningar av cyklister runt om i världen då de spänner sina ekrar. För att justera ekerspänningen används ekernyckeln ‘SPOKEY’, som än idag ser ut som när den först tillverkades. Under namnet KLICKfix, har företaget Rixen & Kaul tillverkat många olika cykeltillbehör som många cyklister har glädje av. Den goda kvaliteten gör att man kan använda cykelkorgarna året runt. Cykelkorgarna är tillverkade av aluminium och tillverkningsprocessen gör cykelkorgarna verkligt lätta. Med många praktiska fickor och funktioner är KLICKfix-ryggsäckarna lika bra som de är funktionella. Alla cykeltillbehör från Rixen & Kaul är tillverkade i Tyskland. Både utvecklingen och tillverkningen sker i Tyskland.

Cykelryggsäckar från Rixen & Kaul: prisbelönta tillbehör för cyklister i häftig design
Som passionerade cyklister, vet personalen på Rixen & Kaul vilka behov kunderna har. Cykeltillbehören från Rixen & Kaul är ett resultat av deras egna erfarenhet och behov. Allt som skall transporteras på en cykel behöver säker fastsättning, och skall vara enkelt att använda i trafiken. Med adaptersystem och cykeltillbehör från KLICKfix, har Rixen & Kaul gjort en egen lösning som används av otaliga cyklister i dagliga livet. Genom att använda produkter från KLICKfix-serien kan pakethållare, cykelkorgar, väskor och cykellås fästas på cykeln med ett "klick". Tack vare företagets cykelryggsäckar, kan cyklisterna själva bära sitt bagage eller sina kläder på ryggen. Idag kan man se cyklister över hela världen som använder sig av dessa system. Designprisen är en bekräftelse på cykeltillbehörens höga standard.