Reverse

MTB Gravity komponenter för cyklister med höga krav

Cykeldelar

DE HÅLLBARA KOMPONENTERNA FRÅN REVERSE KÄNNER SIG HEMMA PÅ CYKELSTIGEN
Företaget Reverse Components erbjuder ett brett sortiment av cykelkomponenter för alla cykelgrenar från Cross Country till Downhill, med fokus på Gravity. Företaget är lokaliserat i Schwarzwald och de anställda är hängivna MTB och vill utveckla högklassiga cykelkomponenter till sina kunder.

Pålitliga cykelkomponenter gör inte bara att det känns bra att sitta på cykeln, de är också viktiga för cyklistens säkerhet och hälsa när man utsätts för de belastningar som är typiska för freeride, dirt och downhillgrenarna. Alla styren och styrstammar från Reverse genomgår omfattande belastningstester som följer EFBe standarden MTB-G (=gravity). Innan en prototyp går till produktion, är den ordentligt testad.

Under mer än 10 år, har Reverse testat och utvecklat sina produkter både i tävlingssammanhang och i laboratorier. För att få mer inspiration och feedback samarbetar Reverse Components tillsammans med sitt Factory Racing Team, som består av nationella och internationella proffs idrottare.

Produktutbudet sträcker sig från styrstammar, styrlager, handtag, sadlar, sadelstolpar, drev, kedjestyrare och vevpartier till olika typer av styren och pedaler. Hos Revers hittar du alla komponenter du behöver för din MTB cykel.

Eftersom en Gravity-cykel inte längre måste vara svart, finns det ett stort antal färger på komponenterna. Reverse erbjuder sina cykelkomponenter i många olika anodiserade färger och därmed får din cykel ett individuellt och häftigt utseende.

Från första början har Reverse Components bibehållit sin kontakt med cyklisterna och cyklingen. Eftersom ägarna är cyklister utvecklades företaget mer eller mindre på cykelstigen. Reverse tillverkar moderna mountain bike komponenter med historia, stil och passion.