Q36.5

Cykelkläder från södra Tyrolen i puristisk design

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

2 sökresultat

Q36.5 grundades av Luigi Bergamo i Bozen, södra Tyrolen år 2013. Bergamo har över 13 års erfarenhet av utvecklings- och designarbete från det högklassiga märket assos. Han vet exakt vilka höga krav cyklisterna har på sina jerseys, bib tights, bib shorts, jackor, cykelshorts och andra cykelkläder och de måste utveckla och tillverka den bästa utrustningen för cykelsporten. Då han grundade Q36.5, uppnådde han sin personliga vision av exceptionellt innovativa och funktionella kläder för landsvägscyklister. Märket Q36.5 står för hög kvalitet, väldesignade kläder för racercyklister som är utvecklade och testade i södra Tyrolen. Alla produkter tillverkas i högklassiga fabriker i norra Italien. Q36.5 fäster stor vikt vid goda arbetsförhållanden och en högkvalitativ produktionsprocess.

Q36.5 – kläder för racercyklister
Nästan alla plagg är utvecklade av Luigi Bergamo – designade och perfekt anpassade för att användas på racercykeln. De innovativa kollektionerna har en fräsch, enkel design och är av mycket hög kvalitet. Kläderna har avsiktligt reducerats till det väsentliga för att få exakt rätt funktionalitet då man cyklar. Tack vare Bergamos mångåriga erfarenhet, kunskap och passion samt expertisen av alla anställda, gör att Q36.5 kan erbjuda personlig betjäning samt visuellt och funktionellt enastående produkter med beprövad kvalitet. Q36.5 tillverkar racercykelkläder med stark passion för idrott och innovation.

Q36.5 – det rätta valet för fartälskare!
Sortimentet från Q36.5 innehåller endast kläder av högsta kvalitet och de är speciellt designade för att användas i cykelsadeln. Oberoende om du söker elastiska shorts med hängseln, en jersey eller en teknisk jacka – det här är rätt märke för dig! Upptäck det enorma utbudet av högkvalitativa plagg från södra Tyrolen och övertyga dig själv med den perfekta passformen och de komfortabla materialen från Q36.5.