Pletscher

Moderna pakethållare

Cykeltillbehör

Alla som vill transportera shoppingen, baggage eller ett barn med sin cykel behöver de rätta tillbehören.  Det är viktigt att alla tillbehören är bra monterade på cykeln, för att undvika obehagliga incidenter i trafiken eller på ojämna vägar. Pletscher erbjuder pakethållare som möter exakt de kraven. Produkterna är väldesignade och därmed garanteras hållbarheten. Alla pakethållarna är tillverkade i robusta material. De kombinerar en modern design med hög prestanda och är tillräckligt stabila för tung last. 

Cykelprodukter från Pletscher till dina cykelutfärder   
Företaget Pletscher grundades i Schweiz år 1919. Eftersom företaget som tillverkar cykeltillbehör är hemma på aluminiumsektorn, är alla produkterna tillverkade av detta hållbara material. När pakethållarna är monterade, är de också enkla att ta bort när de inte används. Man behöver inga verktyg för att ta bort pakethållaren. En annan fördel är pakethållarnas låga vikt. Utbudet innehåller även en adapter som gör det enkelt att fästa en barnstol på cykeln. Oberoende om du cyklar i regn, vind eller snö är produkterna från Pletscher hållbara och klarar alla väder, därför är de också perfekta för långa cykelturer. 

Stöd från Pletscher gör att cykeln står bra på alla underlag   
De olika cykelstöden är också tillverkade i aluminium. Dessa produkter kan enkelt justeras i höjdled och passar därmed cyklar i alla storlekar. En stor bas gör att cykeln står säkert på alla underlag. Det schweiziska företaget erbjuder även centralstöd. Tillverkarens tvåbensstöd ger dubbel säkerhet när du parkerar cykeln. En fjäder gör att stödet är lätt att fälla ut och in. I sortimentet ingår även en adapter för cykelbarnstolar. De hållbara och robusta aluminiumprodukterna från Pletscher är designade för cyklister som vill ha med sig bagage och bekvämt nå sin destination. Olika cykelstöd gör att du kan parkera din cykel när du är framme.