P.A.C.

Smarta och snygga – multifunktionella huvudbonader från P.A.C.

Kläder

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

De gör sitt jobb när du är ute. Kyla, värme, UV-strålar eller svett – inga av dessa faktorer stör dem som använder multifunktionella huvudbonader från P.A.C.

Företaget P.A.C. har tillverkat och utvecklat funktionella textilier i över 20 år. Tack vare många års erfarenhet har det familjeägda företaget från Schweinfurt, Tyskland ett gott rykte om sig och de högkvalitativa produkterna utvecklas konstant.

Beroende på anvädningsändamål, är textilierna tillverkade av olika material. Den klassiska huvudbonaden är tillverkad av 100 % microfiber för att göra den lätt och mjuk. Svett förs snabbt över till utsidan. Detta gör att plagget andas extremt bra och skyddar den känsliga huden på huvudet och nacken från UV-strålar och vind. UV+ plaggen är designade för de varma sommarmånaderna, med extra högt UV-skydd. Företaget undviker att använda icke ekologiska material som polyester, elastan och Lycra. Funktionella kläder som är tillverkade av äkta australiensisk merino ull är det perfekta alternativet en kall vinterdag. P.A.C. erbjuder också en del fleece alternativ för vintern.

Tack vare den sömlösa designen, kan de elastiska huvudbonaderna användas på många olika sätt, vilket gör dem mångsidiga och bekväma. De kan användas som scarfar, pannband eller mössor. En specialteknologi har användst för att plaggen skall vara så elastiska som möjligt, men ändå inte bli nötta vid användning.  
 
Varje plagg behandlas med en antibakteriell SILVERPLUS-behandling för att motverka bakterier och lukt på ett miljövänligt sätt.

Multifunktionella huvudbonader från P.A.C. är ett pålitligt val för dina utomhusäventyr – både sommar och vinter.