Oelzeuch

det högklassiga smörjmedlet för din cykelkedja

Cykeltillbehör

  • Sort by:

1 sökresultat

OELZEUCH, ett märke från företaget ATLANTIC Mineralölwerk GmbH, erbjuder högklassiga smörjmedel för alla väder för att skydda din cykelkedja. Både ambitiösa hobbycyklister och professionella cyklister litar på den helsyntetiska kedjeoljan dagligen. Det spelar ingen roll om du cyklar i dammiga, torra eller extremt våta förhållanden, smörjmedlet för cykelkedjor håller länge oberoende väder.
 
Mångsidiga produkter från ATLANTIC för rengöring, underhåll och mycket mer  
Förutom OELZEUCH-smörjmedlet har ATLANTIC 30 olika produkter i sitt sortiment för rengöring, underhåll, bevarande och smörning av cyklar. Utbudet sträcker sig från medel som rengör cykeln på djupet och gör cykeln till diamantfetter, torkdukar och kedjespray. Det finns en perfekt produkt till i princip varje ändamål. Företaget ATLANTIC understryker gång på gång vikten av bra oljor och råvaror används vid tillverkningen av OELZEUCH och andra produkter. 
 
Kvalitetsprodukter – från Tyskland  
Det är viktigt för ATLANTIC att deras produkter är utvecklade och tillverkade i Tyskland. Företaget litar alltid på en direkt dialog med hobbycyklister och professionella cyklister: Eftersom det är det enda sättet att förbättra produkterna, att lyssna på deras användare. Därför kommer ATLANTIC även i fortsättningen basera sina produkter på kraven från målgruppen.