•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

odlo
Baslager av hög kvalitet från odlo

Oberoende om du är motionär eller proffs är de rätta cykelkläderna lika viktiga som att cykeln är perfekt utrustad för alla krav och utmaningar. Odlo anses vara uppfinnaren av tekniska sportunderkläder. Numera är odlo ett av de marknadsledande sportklädesmärkena i Europa. Cyklister över hela världen vet hur viktigt det är att baslagren sitter bra. De skall vara bekväma och vara utformade för att förhindra friktion och skav. Underkläderna av hög kvalitet från odlo möter kraven från cyklister som vill cykla i alla väder. 

Sportkläder för män och kvinnor  
Tekniska kläder har ett specifikt syfte: en suverän funktionalitet. Tillverkaren av tekniska cykelkläder, odlo, erbjuder ett stort urval av cykeltröjor, tights och jerseys som möter de högsta kraven då kläderna används mycket. För bra resultat på världens cykellopp, erbjuder odlo en kollektion av snygga och praktiska kläder för både män och kvinnor. Odlo designar cykelkläder till båda könen. Varenda plagg fokuserar på komfort, därför är alla plagg testade av ett team som inkluderar materialforskare och cyklister innan de marknadsförs. 

I alla väder: kläderna från odlo anpassar sig till dina behov   
I ett cykellopp kan man inte ta vädret i beaktande. Därför är det viktigt för idrottare att ha de rätta kläderna i alla väder. Varje enskillt plagg måste vara väldesignat och välgjort, först då kan cyklisten hålla en kroppstemperatur som hjälper till att nå målen.  Baslagren från Odlo är tillförlitliga alternativ i alla väder. Cyklister som använder tekniska kläder från odlo, bryr sig inte om ifall solen skinner, det regnar eller blåser. Odlo-teknologin är full av innovationer som ser till att cyklisten kan börja och även slutföra sina cykelturer och tävlingar med en behaglig kroppstemperatur. 
EVOLUTION BLACKCOMB

EVOLUTION BLACKCOMB

EVOLUTION BLACKCOMB-materialet är tillverkat till stor del av återvunnet polyester. Materialet är hållbart, andas bra, torkar snabbt och är antibakteriellt.