NIKWAX

Safe & effective: Waterproofing agents by Nikwax

Kläder

  • Sort by:

5 sökresultat

Framgångssagan Nikwax fick sin början redan 1977: Då började Nick Brown, en vandringsentusiast som älskar att resa, att tillverka ett eget vax för att hålla sina läderskor torra. Sedan dess har Nikwax utvecklats till en av de största tillverkarna av rendöringsprodukter och impregneringar och säljer nu sina produkter i 50 länder.

Oberoende av väder - Nikwax håller dig torr och varm
Nikwax® utvecklar och tillverkar effektiva rengöringsprodukter och impregneringsprodukter som hjälper till att förbättra livslängden och prestandan hos kläder, skor och utrustning. Oberoende om du jobbar eller är ledig; Nikwax ser till att du håller dig torr och varm när det är vått ute.

Lätt att använda
För Nikwax ligger fokus på användarvänligheten. Det kan användas i tvättmaskinen på normal- eller handtvättprogrammet - så enkelt är det! För att "aktivera" vattentätheten behöver man inte torktumla plaggen. Produkterna är enkla och snabba att använda, samtidigt som det är väldigt kostnadseffektiva.

Tryggt för miljön
Inga drivgaser, giftfria, inga fluorkolväten - det här är också vad Nikwax är kända för. Företaget är stolta över att använda den senaste elastomer-teknologin för sina produkter. Dessutom är produkterna inte testade på djur. Nikwax® har redan blivit flerfaldigt belönade för sitt miljötänk, t.ex. den berömda British Queen’s Award (4 x), Sunday Times Best Green Award (3 x), samt Green Apple Award (2 x). Nikwax belönades med Queen’s Award för sin hållbara utveckling - som första och hittills ända outdoor-företag. Dessutom är Nikwax certifierade enligt ISO 9001 och 14001. När du använder produkter från Nikwax, för att behandla dina kläder, din utrustning och dina skor, vet du att du använder en produkt som inte slösar energi eller belastar vår miljö i onödan.