New Looxs

Cykelväskor av hög kvalitet

Cykeltillbehör

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

Färggranna cykelväskor har länge varit populära bland cyklister runt om i världen. Märket New Looxs säljer cykelväskor av extra hög kvalitet för pendlare och för fritid. Oberoende om du cyklar till jobbet, till köpcentret eller är ute på en avslappnad cykeltur med dina vänner - är de trendiga cykelväskorna från New Looxs ett måste!

Från första symaskinen till ett internationellt företag – New Looxs historia
Det började år 1948, då Wim Burger satt vid sin symaskin i ett litet skjul bakom sitt hus i Wijchen, en liten ort nära den holländska staden Nijmegen. Med precisionsarbete, tillverkade lädervaror för hand t.ex. traktoröverdrag, varma handskar och praktiska cykelväskor under namnet Burgers Lederwarenfabriek BV. Tack vare sitt goda sinne för detaljer och hög standar, växte företaget otroligt snabbt. Nya symaskiner och många anställda behövdes snabbt. Från och med den stunden har de fokuserat på cykelväskor.

Cykelväskor för cykelpendlare och fritid - New Looxs utbud
Under märket New Looxs, erbjuder det holländska företaget ett stort utbud av cykelväskor och cykeltillbehör av särskillt hög kvalitet. Utbudet av cykelväskor sträcker sig från packväskor till vackra handväskor och deras väskor säljs över hela världen. Med praktiska system för fastsättning av väskorna på styret, utvecklar New Looxs kontinuerligt nya trendiga cykelväskor för t.ex. cykelpendlare.

Kvalitet och innovation – Filosofin bakom New Looxs
Företaget söker kontinuerligt bättre material, ett modernt utseende och tekniskt perfekt design för att utveckla tillverkningen av New Looxs cykelväskor. Värderingarna som grundaren Wim Burger levde upp till, lever vidare och är företagets drivande kraft: kvalitet, professionell expertis och passion. Företaget har alltid varit ett familjeföretag. Idag tillverkas cykelväskorna av hög kvalitet av den tredje generationen.

I vårt sortiment hittar du cykelväskor från New Looxs i klassiska lugna, eller säsongens trendiga färger. Perfekt för din nästa shoppingtur, en kort promenad genom city eller på cykelturen!