Muc-Off

rengörings- och serviceprodukter – Experterna på cykelrengöring

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

69 sökresultat

Företaget Muc-Off erbjuder ett stort utbud serviceprodukter för cyklar. De som älskar sin cykel och vill cykla i alla typer av terräng borde använda Muc-Off cykelserviceprodukter som cykeltvätt, kedjetvätt och bromsrengörare: alla rengöringsprodukterna är designade för att djuprengöra och skydda enskilda cykeldelar. Dessutom innehåller utbudet svampar, polermedel, skumrengöringsmedel och rengöringsdukar. Oberoende av om det gäller styret, drivlinan eller dreven: varje del av din cykel blir smutsig, dammig, rostig eller oljig. 

Muc-Off rengörings- och vårdprodukter - Experterna på cykelrengöring    
Muc-Off grundades år 2007, men hjänorna bakom företaget hade redan innan funderat grundligt på hur man kunde rengöra och ta hand om sin cykel på bästa sätt. De testade olika typer av vätskor, oljor, fetter och andra smörjmedel för cyklar. De testade igen och igen, nya blandningar för att utveckla en bra produkt för dem som vill ta hand om sin cykel och förlänga dess livstid.  Det ambitiösa målet för Muc-Off är att utveckla produkter som man kan rengöra alla delar och komponenter på en cykel med. Därför har specialisterna utvecklat ett stort utbud cykelkedjesprayer, avfettning och handrengöringsmedel. 
   
Cykelrengöringskit från Muc-Off – allt du behöver   
För att kunna rengöra hela cykeln, behöver du många olika produkter. Till exempel Muc-Off cykelrengörare, kedjerengörare och bromsrengörare borde höra till basutrustningen, eftersom varje cykeldel behöver en egen behandling. Du kan uppnå bra resultat som förlänger din cykels livslängd genom att använda de rätta produkterna. Cykelns bromsar behöver en annan behandling än en rostig eller smutsig cykelkejda till exempel. Ställen som är svåråtkomliga kan man bara nå med specialutformade tvättsvampar. Eftersom det är praktiskt att ha alla rengöringsprodukterna till hands, erbjuder Muc-Off ett komplett set med cykelrengöringsprodukter. Detta sparar tid för cyklisten.