Mounty Special

Cykla bekvämt

Cykeldelar

Med Mounty Special-cykeltillbehör, kan du anpassa din cykels bromsar för att passa dina behov. Den kompetenta tillverkaren erbjuder olika typer av bromsklossar som är utförligt testade innan de säljs. Mounty Special sadelstolpar med dämpning, som ger möjlighet till individuella inställningar för maximal komfort och möjlighet att ställa sittställningen på bästa sätt.. Produkterna från Mounty Special ser till att cyklister kan använda sig av korta bromssträckor och perfekt justerbar sadelstolpe. Förutom bromstillbehör och sadelstolpar, erbjuder företaget även högljudda ringklockor för cykel. Alla produkter är av hög kvalitet.

Mounty Special ringklockor för cykel
Cyklister behöver de rätta produkterna för att höras och synas i trafiken. Därför tillverkar Mounty Special många olika ringklockor för cyklar. Ljudet är högt och hörs på långt håll. Ringklockorna från Mounty Special kan enkelt monteras på olika typer av styren och har en fördel: De är små och kräver inte mycket utrymme på styret.

Mounty Special – Cykelprodukter anpassade till cyklisternas behov
Det är viktigt att man har välfungerande bromsar på sin cykel i alla situationer. Naturligtvis behöver cykeln också en bra ringklocka för bra säkerhet. Företaget Mounty Special känner till cyklisternas behov väldigt väl och kan därmed anpassa sitt sortiment till dessa behov. De erbjuder ett stort utbud av ringklockor samt tekniska komponenter för att öka bromsprestandan på din cykel. Produktsortimentet innehåller bland annat bromsklossar, lätta sadelklämmor för MTB-cyklar och sadelstolpar med individuella justringsmöjlighet.