Michelin

Cykeldäck och innerslangar av latex

Cykeldelar

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

Det franska företaget Michelin tillverkar högklassiga däck och är välkänt inom cykelindustrin. Företaget har forsknings- och utvecklingsanläggningar på olika ställen och där utvecklar man olika gummiblandningar och stommar för cyklisternas höga krav. Bröderna Michelin började jobba med gummi redan 1889. I dag är tillverkaren världskänd för sina cykeldäck och latex-innerslangar, och Michelin-däck används i dag på alla vägar och banor runt om i världen. Michelin utvecklar och tillverkar däck för olika typer av cyklar, inklusive landsvägscyklar, MTB och stadscyklar. Michelin har det perfekta däcket för varje cyklist - för högsta säkerhet.

Michelin-däck – landsvägsdäck som håller
Michelin har ett stort utbud av innovativa däckmodeller. Michelin har rätt däck för varje ändamål, och du kan njuta av cyklingen under alla cykelturer. Michelins däck är utvecklade för lågt rullmotstånd, effektivitet, grepp i vått väglag och låg vikt - för att du skall lyckas. Punkaskyddet ligger också på en hög nivå, så att du kan nå ditt mål på landsvägscykeln. Ambitiösa landsvägscyklister behöver hållbara däck för att cykla fort i viktiga lopp.

Cykeldäck från Michelin – bidrar till förbättrad komfort
Michelins däck för proffscykling har mycket hög kvalitet. Det är viktigt att däcken är både hållbara och effektiva. Dessutom skall de greppa bra på olika underlag, i kurvorna och på rakorna. Gummiblandningen är kritisk för att kunna uppnå alla dessa egenskaper. Landsvägsdäck från Michelin ger bra grepp både på vått och torrt underlag, samt suveräna prestanda vid acceleration och bromsning. Däcken är utvecklade för att ta upp vibrationerna från vägen och bidrar på detta sätt till högre komfort. Dessutom är det viktigt att däcken gör cykeln lätt att hantera och att de inte slits så fort.