Look

för optimal acceleration

Cykeldelar

Den franska tillverkaren av cykeltillbehör, Look, är internationellt känd för sina pedaler och klossar av hög kvalitet. Företaget uppfann clipless-pedalen och är känt över hela världen. Cykeltillbehören av hög kvalitet från Look är i konstant användning av proffs och är garanterat bra, särskilt för landsvägscyklar. Det franska företaget har fått flera ärofyllda priser inom kategorin “Design och teknologi”. Look tillverkar högklassiga pedaler och cykeltillbehör för både racer, triathlon, MTB och citycykling.

Designad för proffs och långvarig användning – Look cykelpedaler
Klossarna från Look har en yta av Teflon, för att maximera säkerheten och accelerationshastigheten i spurter på raka och blåsiga vägar. Klossarna är designade att vara fixerade, utan rörelse i sidled. Klossarna från Look har en användbar slitageindikator och skruvarna som behövs är inkluderade. Clipless-pedalerna för racercyklar är designade för att vara lätta att komma i och ur snabbt. Tack vare innovativ kolfiberteknologi, har proffsen som använder dessa ultralätta racerpedaler en klar fördel gentemot sina konkurrenter. För korrekt montering, erbjuder Look även särskilda pedalverktyg.

Pedaler och klossar från Look – För bättre prestationer i cykelloppen
Med Clipless-pedalen lanserade Look en väldigt speciell uppfinning år 1984. Nu är Look-pedalerna högt uppskattade bland cykelproffsen. Pålitlighet och hållbarhet är två viktiga aspekter som clipless-pedalerna erbjuder. Lager och dubbla tätningar gör att de framgångsrika Look-produkterna även är mycket hållbara. Idag vet alla att Looks KEO satte nya standarder i fråga om vikt hos cykelpedaler. Resultatet är att Looks högteknologiska pedaler hjälper cyklister över hela världen att nå sina topprestationer, tack vare de lätta och hållbara pedalerna. Look har alltid följt sin passion att förbättra cykeldelar och idrottarnas prestationer steg för steg.