Lizard Skins

Your expert for non-slip handlebar tapes and robust protective films for your bike

Cykeltillbehör

  • Sort by:

4 sökresultat

Sedan 1993 har Lizard Skins tillverkat produkter för cyklister över hela världen. Med ett brett utbud av produkter för cykling, från handtag för styret ur “Grip-serien”, via välkända neoprenskydd för kedjestaget till deras styrlinda, har Lizard Sking allt du behöver för att göra cykligen så rolig som möjligt. Tillverkarens mission är att skydda cykeln och cyklisten.

Lizard Skins är lyhörda för cyklisternas önskemål och trenderna i branschen. Detta har gjort att ett litet företag som en gång bara hade ett arbetsbord nu är ett välkänt företag med egen fabrik samt distributörer och kunder över hela världen. Bland de viktigaste testcyklisterna och idésprutorna är elitcyklister, proffsteam och proffcyklister som litar på den höga kvaliteten hos Lizard Skins.

Made in USA – Säkrar kvaliteten
Genom att ha all sin tillverkning i USA, kan Lizard Skins hålla koll på kvaliteten och effektiviteten. Varje produkt – oberoende om det är ett handtag, en styrlinda eller ett ramskydd – kontrolleras noggrannt innan leverans. På det här sättet kan Lizard Shins säkra den höga kvaliteten, samt ha koll på miljövänlig och resursbesparande tillverkning.

Hållbarhet – Lizard Skins’ filosofi
Ända från början, har Lizard Skins velat vara en “grön” tillverkare. Genom att noggrannt välja material och förpackingar, minska avfallet till ett minimum, tillverka så många produkter som möjligt i sin egen fabrik och göra tillverkningen så effektiv som möjligt, har Lizard Skins klarat av att skapa sig en position som en hållbar tillverkare.

Vårt urval av produkter från Lizard Skins
I vår nätbutik hittar du ett stort urval av produkter från Lizard Skins. Från ram-, gaffel- och kedjestagsskydd till högkvalitativa styrlindor i moderna färger - vi har ett brett utbud av produkter från den populära amerikanska tillverkaren.