•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Löffler
Cykelkläder med en plan

Klädtillverkaren Löffler tillverkar cykelkläder för alla väder och prioriterar alltid cyklisten välmående. Löfflers fabrik finns i Ried, Österrike och har byggts ut genom åren för att möta efterfrågan. Nästan alla tyger tillverkas i Ried. Löffler fokuserar alltid på att kläderna skall göra cyklingen så bekväm som möjligt.

Första kollektionen: 1981
Löffler började använda sig av membranet GORE-TEX och är en av de bästa GORE-TEX-tillverkarna. En av Löfflers mest framgångsrika produkter är TRANSTEX, som ser till att alla cyklister kan ha funktionella kläder. Det här bekräftar den innovativa attityden hos företaget och kombinerar det med sin mångåriga erfarenhet av att tillverka idrottskläder. Passformen och den trendiga designen av cykelkläderna sätter också nya standarder. Produkter som cykeljerseys, softshell-jackor, cykeljackor, cykelbyxor, västar mm. övertygar med sin moderna passform och sitt sportiga utseende.

Otroligt funktionella kläder: för sommar och vinter
Sommar- och vintercykelkläderna från Löffler erbjuder cyklister, terrängsyklister, landsvägscyklister och utfärdscyklister väldesignade kläder - från funktionella underkläder till tillbehör. Beroende på plagget, kan cykelkläderna vara temperaturreglerande, andas, vara mycket elastiska, ha inbyggda reflexer, tajt passform mm. Unna dig själv kläder från Löffler.

“Att bli lite bättre varje dag”. Löffler har samma motto som de flesta idrottare och detta är högsta prioritet hos LÖFFLER. Man utvecklar tyger och procedurer: kvalitet från Österrike, innovation på högsta nivå för maximal funktion. För att kunderna skall bli bättre, varje dag.

Alla produkter uppfyller standarden OEKO-TEX-Standard 100 som ser till att materialen som används inte skadar hälsan. Dessutom har LÖFFLER certifiering enligt OEKO-TEX STeP för hållbar textilproduktion.
LÖFFLER CONCEPT JACKA

LÖFFLER CONCEPT JACKA

En extremt lätt high-end-produkt för ambitiösa cyklister. En höjdpunkt är jackan Concept GTX med sitt unika Gore-Tex-material SHAKEDRY. GORE-TEX ACTIVE SHAKEDRY-ytan gör så att vattnet helt enkelt rinner av. Jackan finns i matt svart och sömmarna är svetsade på ett speciellt sätt. En riktig ögonfångare med maximal funktion. Tillverkad i Österrike.
TRANSTEX HYBRID

TRANSTEX HYBRID EN INNOVATION FRÅN LÖFFLER

Underkläder för män och kvinnor med transtex Hybrid-teknologi. Innovationen från Löfflers egen textilfabrik I Ried gör att varje plagg består av olika funktionella zoner. För att få den här effekten kombinerar man olika material: polypropylen på insidan, på utsidan en mix av naturliga fibrer med TENCEL och bomull. Hybrid-teknologin gör det möjligt med funktionella klimatzoner, som håller dig varm, samt transporterar bort fukt och andas.

Upptäck våra bästsäljare