Löffler

Cykelkläder med en plan

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

110 sökresultat

Klädtillverkaren Löffler tillverkar cykelkläder för alla väder och prioriterar alltid cyklisten välmående. Löfflers fabrik finns i Ried, Österrike och har byggts ut genom åren för att möta efterfrågan. Nästan alla tyger tillverkas i Ried. Löffler fokuserar alltid på att kläderna skall göra cyklingen så bekväm som möjligt.

Första kollektionen: 1981
Löffler började använda sig av membranet GORE-TEX och är en av de bästa GORE-TEX-tillverkarna. En av Löfflers mest framgångsrika produkter är TRANSTEX, som ser till att alla cyklister kan ha funktionella kläder. Det här bekräftar den innovativa attityden hos företaget och kombinerar det med sin mångåriga erfarenhet av att tillverka idrottskläder. Passformen och den trendiga designen av cykelkläderna sätter också nya standarder. Produkter som cykeljerseys, softshell-jackor, cykeljackor, cykelbyxor, västar mm. övertygar med sin moderna passform och sitt sportiga utseende.

Otroligt funktionella kläder: för sommar och vinter
Sommar- och vintercykelkläderna från Löffler erbjuder cyklister, terrängsyklister, landsvägscyklister och utfärdscyklister väldesignade kläder - från funktionella underkläder till tillbehör. Beroende på plagget, kan cykelkläderna vara temperaturreglerande, andas, vara mycket elastiska, ha inbyggda reflexer, tajt passform mm. Unna dig själv kläder från Löffler.