KLICKfix

Fäst korgar och väskor på styret när du behöver dem

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

105 sökresultat

Oberoende användningsändamål eller storlek på bagaget erbjuder företaget Rixen & Kaul cykeltillbehör som gör att man enkelt kan fästa cykelkorgar och väskor på styret när man behöver dem. Företaget grundades år 1988 och idag är R&K specialist på området för snabbkopplingssystem för cyklar. Företaget är känt under varumärket KLICKfix, som erbjuder en unik serie adaptrar. Produkterna gör att cyklisterna enkelt kan transportera bagage, stort som litet, tält eller shoppingväskor. Det stora utbudet cykeltillbehör och adaptrar från KLICKfix gör att du bekvämt kan fästa väskor, korgar, kartfodral, lådor eller smarttelefoner på din cykel. 

Adaptersystem från KLICKfix – Leverantören av transportsystem för cyklar    
KLICKfix är övertygade om kvaliteten och yrkeskunnigheten för sina produkter. Under årens lopp har företaget utvecklats till Tysklands nummer ett inom området transportsystem för cyklar. Produktutbudet är stort. Företaget erbjuder många olika adaptersystem som fäster cykelkorgar eller väskor cykeln. KLICKfix-produkterna är enkla att installera på styret, sadeln, sadelstolpen, ramen eller pakethållaren. På detta vis kan du enkelt utrusta din landsvägscykel, resecykel, citycykel eller MTB med ett transportsystem. Förutom det stora utbudet adaptersystem, hittar man också monteringssystem för flaskhållare, lysen, lysande clips och nyckelringar hos KLICKfix. 

Cykeladaptrar från KLICKfix – Flexibla transportlösningar   
Alla cyklar är olika. Därför erbjuder KLICKfix många olika adaptersystem för att enkelt och bekvämt montera cykelutrustning på cykeln. Systemet låses automatiskt, så det behövs inga extra band eller spännen. Det är lika enkelt att ta bort en cykelväska som att lägga dit den – med en knapptryckning. Cykeltillbehören från KLICKfix är mångsidiga: en adapter fungerar till både väskor och cykellås. Transportsystemen är säkra och flexibla, så du kan nå din destination på ett bekvämt sätt.