Kettenwixe duraglide

Kedjeolja för din cykel

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

134 sökresultat

Sedan företaget grundades år 2010, har Kettenwixe duraglide erbjudit cyklister en högklassig kedjeolja för svåra förhållanden och för långa landsvägslopp. Kedjesmörja som håller länge är en viktig egenskap anser företaget från Lahnstein. För att få så bra “självsmörjande effekt” som möjligt, är produkterna designade för att aktiva substanser av oljan finns kvar inne i kedjan och smörjer konstant när kedjans länkar är i rörelse. Sedan 2014, har företaget förutom olja i droppflaskor, även utvecklat Kettenwixe spray som smörjer alla rörliga delar i cykeln med ett litet rör i en kanna.
 
Minimum slitage, minimalt med smuts och aktivt rostskydd 
Som ett resultat av den tåliga slide-filmen, lovar Kettenwixe att minimera slitage av kedjans insida som uppstår vid tuff användning. Dessutom binder kedjeoljan från Kettenwixe väldigt lite smuts, eftersom de aktiva substanserna är vattentåliga och oljan blir inte kladdig. Även ett aktivt rostskydd är en egenskap som företaget gärna framhåller.
 
Testad under verkliga förhållanden: Kettenwixe duraglide-kvalitet
Kettenwixe lägger stor vikt på hur produkterna är utvecklade och testade, inte i ett laboratorium, utan i verkliga förhållanden. Företaget anser att “teståkare är bättre än testmaskiner” för att få så mycket fakta under olika förhållanden som möjligt för att kunna vidareutveckla sina produkter.