GripGrab

funktionella cykelkläder från Danmark

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

63 sökresultat

Riktiga cykelentusiaster avstår inte från cykelturen på grund av vädret. Martin, Kristian och Bjørn Krøyer, grundarna av GripGrab, kan berätta en eller två historier om det. Speciellt Kristian Krøyer, en av Danmarks topp 10 terrängcyklister under åren 2000 till 2010, bidrog till utvecklingen av de första GripGrab-cykelhandskarna med sin praktiska erfarenhet.
 
Det lilla företaget med de tre bröderna växte snabbt till ett företag med fans runt om i världen, som litade på produkterna från Danmark. Hög kvalitet till ett förmånligt pris – det är mottot för GripGrab, den danska tillverkaren av funktionella kläder för idrottare med höga krav.

Produktutbudet från GripGrab är numera mycket mångsidigt och de erbjuder väldesignade kläder med hög komfort för löpare och cyklister. Det finns ett stort utbud av handskar med korta och långa fingrar för cyklister för olika användningsändamål, så som landsvägscykling, MTB samt vinterhandskar för träning på snö och is. Dessutom inkluderar produktutbudet skoöverdrag, sockor, hjälmmössor samt arm- och benvärmare för både motionärer och professionella idrottare. Bra produkter oberoende om du cyklar racer eller MTB.

Feedbacken från kunder och idrottare är viktig när GripGrab utvecklar sina produkter. Idrottare från hela världen testar kläderna och bidrar med sin feedback för att kunna förbättra produkterna för både racer och MTB. Oberoende om du gillar att tävla eller enbart träna – håller GripGrap dig varm och torr. Njut av cyklingen, utan att behöva tänka på utrustningen – det är GRIPGRABs filosofi.