•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

GORE Wear
PRODUKTER SOM ETT RESULTAT AV INNOVATION

I över 30 år har GORE Wear utvecklat produkter för att göra det roligare att vara ute. Produkter som är baserade på kraven hos idrottare. Utvecklingen baseras på forskning, design, tester och ytterligare tester. Genom att använda sig av världsledande textilteknologi skapar GORE Wear funktionella kläder som sätter nya standarder när det gäller komfort och skydd. Det här hjälper även dig att komma till en ny nivå när du springer, cyklar eller är aktiv på annat sätt. Skynda dig att uppleva den senaste teknologin från uppfinnaren av GORE-TEX.

#ALWAYSEVOLVE

Introduktionen av GORE-TEX SHAKEDRY sommaren 2017 satt en ny standard för cyklister och löpare runtom i hela världen. Tack vare revolutionerande utveckling är det nu möjligt att lämna bort det yttre tyget när man tillverkar jackans membran. Det här förhindrar den kyleffekt som uppkommer när det yttre tyget blir vått. Tack vare en permanent vattenavstötande yta, kan användaren snabbt skaka av vattnet från jackan. När man använder jackan, kommer vattnet helt enkelt att rinna av och förhindra att fukten drar in i jackan. Jackan är designad för fokuserade idrottare – den gör det möjligt att prestera på topp, även om vädret är långt från perfekt. Ambitiösa idrottare väntar inte på bättre väder.

#ALWAYSEVOLVE
GORE Wear för landsvägscyklisten:

GORE Wear för landsvägscyklisten: Högteknologi kombinerat med suverän design

För att du skall kunna cykla när du vill, behöver du kläder som klarar alla väder. Inspirerad av ambitiösa idrottare, känner man igen kopplingen till att hela tiden vilja förbättras hos GORE Wear. Det fräscha utseendet i kombination med mycket funkionella material skapar de perfekta plaggen för cyklisten. GORE Wear Road-kollektionen är designad för landvägscyklistens alla behov. I kombination med GORE Wear armvärmare och benvärmare, erbjuder den här kollektionen lätta och smidiga kläder för alla väder. Plaggen kan även användas under ett vattentätt ytterlager. Kollektionen innehåller plagg som hör till cyklistens basplagg. GORE Wear Road-kollektionen ser till att det känns skönt att cykla samtidigt som du ser bra ut.
#ALWAYSEVOLVE
GORE Wear för terrängcyklisten

GORE Wear för terrängcyklisten Prestanda och komfort för krävande användare

Oberoende om du skall ut på en helt vanlig träning, eller om det är det viktigaste loppet för säsongen - lätta och pålitliga kläder är viktiga för din prestation. GORE Wear har vidareutvecklat denna kollektion till att bli drömmen för varje cyklist. Man har även tagit hjälp av cyklister i den absoluta världstoppen. Om man siktar på prispallen, så är det små detaljer som gör skillnaden. Kläderna i den här kollektionen ser till att cyklisten har lagom kroppstemperatur, även under längre prestationer. Produkterna är perfekta för den som skall träna eller tävla i alla väder. Med den här utrustningen kan man besegra elementen och skapa bästa möjliga förutsättningar för topprestationer även i mycket dåliga förhållanden.
#ALWAYSEVOLVE