Fibertec

Det som en gång började som ett sidoprojekt för seglaren och outdoor-entusiasten Guido Augustiniak 2003 har genom året utvecklats till ett företag som i dag levererar effektiva, innovativa och miljövänliga produkter för behandling av textil och läder. Produkterna tillverkas i Tyskland.

Hållbarhet – för kärleken till outdoor-sporter
Som passionerad outdoor-entusiasten, fokuserar Fibertec’s grundare på att spara på naturen och naturens resurser. Siktet är inställt på ett så litet ekologiskt fotavtryck som möjligt. Ända från början, har företaget jobbat tillsammans med leverantörer som kunnat leverera speciellt naturlvänliga och effektiva råmaterial. Alla produkter, flaskor och etiketter tillverkas i Tyskland - två sprayburkar fylls i Nederländerna.

Effektiva skötselprodukter för textil och läder tillverkade i Tyskland
Fibertec är välkänt även utanför Tysklands gränser tack vare sin höga kvalitet, effektivitet och miljövänliga attityd. Märket strävar till att kontinuerligt föbättras sin miljövänlighet både när det gäller produkterna och förpackningarna. Flaskorna är baserade till 100% på vegetariska material. Och utbudet av refill-förpackningar minimerar förpackningsmaterialet enormt mycket.

Fibertec – impregnerande sprayer och rengöringsmedel för funktionella kläder.
Fibertec’s utbud många olika typer av rengöringsmedel och impregneringssprayer för funktionella kläder och skor. Hos ROSE hittar du ett brett utbud av produkter från Fibertec - övertyga dig själv!