Fi´zi:k

Mångsidiga cykeldelar för motionerer och proffs

Cykeldelar

  • Sort by:

4 sökresultat

Märket Fi’zi:k har etablerat sig stadigt inom cykelbranschen sedan år 1996. Företaget grundades som ett dotterbolag till SELLE ROYAL och har blivit populärt som tillverkare av ergonomiska cykelsadlar, cykelkomponenter och cykelskor. Fi’zi:k är den fonetiska skriften av termen “physic” och hänvisar till den fysiska konditionen hos människan.

Fi’zi:k’s utbud innehåller olika komponenter som utgör den direkta kontakten mellan cyklisten och cykeln: sadlar och styrlindor är designade för att möta de höga kvalitetskraven som proffscyklisterna har. Fi’zi:k erbjuder även de rätta produkterna för ambitiösa motionärer som vill kämpa mot tiden.

Fi’zi:k – märket för landsvägscyklar, MTB, män och kvinnor
Det italienska märket Fi’zi:k vill att deras produkter, t.ex. sadlarna är idealt anpassade till cyklisten och inte tvärtom. Forskning på anatomi och rörelse är basen för produktutvecklingen hos italienarna. Fi’zi:k sadlar för kvinnor och män kan ses på triathlontävlingar, landsvägslopp och på MTB stigar. Tillverkaren imponerar speciellt med välbalanserade, lätta och ergonomiska produkter. Fi’zi:ks Wing Flex ger låren rörelsefrihet när du cyklar. WING FLEX-teknologin är ett skal som böjs neråt när du cyklar. Detta gör rörelser mer kompletta och effektiva.

Även om företaget klart fokuserar på utvecklingen av sadlar, finns det också andra produkter tillgängliga från Fi’zi:k. Styrlindor och handtag i bra material är också en del av tillverkarens produktutbud.