FALKE

funktionella sportkläder

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

36 sökresultat

FALKE funktionella underkläder och träningskläder
FALKE är ett företag som tillverkar moderna sportkläder och tillbehör av hög kvalitet. Företaget grundades år 1895 och ägs nu av fjärde generationen familjen Falke. Förutom sockor eller tights för kvinnor, män och barn, utvecklar företaget också funktionella sportsockor och träningskläder. För detta produktsegment, finns det material som är perfekt utformade för de olika behov som olika idrottsgrenar kräver, som till exempel cykling. Vem hade trott att grundaren av Falke var takläggare? Idag är Falke ett internationellt mode och livstilsföretag, som framgångsrikt använder kunskapen de har för sina cykel- och löpkollektioner.

Inga sömmar med Falkes funktionella underkläder
Det är mycket viktigt att baslagret i din cykeloutfit har perfekt passform och inte har några irriterande sömmar. Därför tillverkar Falke sina funktionella underkläder utan sömmar och tar hänsyn till de olika kroppszonerna för att öka komforten ytterlighare. Som en extra höjdpunkt använder Falke Body Mapping Technology till sina funktionella underkläder. Teknologin definierar olika kroppszoner med olika grad av ventilation osv. De olika zonerna utgörs av att materialet är vävt på olika sätt och underkläderna andas väldigt bra och transporterar bort fukten suveränt bra.

FALKE cykelkläder – cykel underkläder med en mycket hög funktionalitet
Falke utvecklar sport- och cykelkläder som möter de individuella kraven från idrottarna. Funktionalitet och komfort är väldigt viktiga. Även sockor av mycket hög kvalitet är en del av framgångsfaktorerna. Falkes strumpor har en anatomisk utformning. Sockorna är anatomiskt utvecklade för höger och vänster fot. Den ergonomiska dämpningen I sportsockorna tar bort vibrationer och ökar trycket runt foten. Tack vare kombinationen av moderna och bekväma kläder, har Falke etablerat sig bland sportklädesmärkena.