Elite

Termosflaskor för cyklister från Elite, varm dricka med optimal temperatur

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

41 sökresultat

Cykeltillbehör från Elite – ett stort utbud för cykelsporten
Företaget Elite har tillverkat teknologiska och praktiska cykeltillbehör för cykelvärlden i över 30 år. Elite’s breda produktutbud innehåller allt från cykeltrainers, drickaflaskor med matchande flaskställ till cykeltransportställningar för biltaket tillverkade av material i hög kvalitet.

Elite rullar och trainers – simulerade cykelturer hemifrån
Tack vare ett nära samarbete med professionella cyklister och hobbycyklister, har Elite kommit på många fina idéer som förbättrar prestationsförmågan på cykeln. Rullar och trainers tillverkade av Elite är mycket populära bland cyklister, som vill träna inomhus. Via datorn kan du cykla virituella vägar, stigar, tävlingsetapper eller i terrängen, detta simuleras med DVD och träningen blir så realistisk som möjligt.

Termosflaskor för cyklister från Elite: kall eller varm dricka för optimal temperatur
Elite har blivit en populär tillverkare av cykeltillbehör, de tillverkar också stora dricka flaskor för kalla drycker, samt en version för varma drycker. Termosen för cyklister är isolerad med dubbla väggar för att få goda isoleringsegenskaper. Elite hydrationssystem används i många cykellopp. Dessa drickaflaskor sticker ut ur mängden tack vare sin stora volym. Som en tillverkare av cykeltillbehör, tillverkar Elite också flaskställ och aerodynamiska drickasystem.