Easton

cykelprodukter utvecklade tillsammans med toppcyklister

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

1 sökresultat

Easton är en tillverkare av cykelkomponenter, som har utvecklats och tillverkats med höga krav på kvalitet, stabilitet, prestanda och hållbarhet. Företaget är känt för sitt ständiga utvecklingsarbete med cyklister. För att garantera bra prestanda på olika typer av underlag, har företaget från USA koncentrerat sig på produkter tillverkade av kolfiber och aluminium. Easton möter de höga kraven från professionella cyklister, men också motionärer. Easton är kända bland cyklister för sina lätta cykelprodukter i aluminium och hållbara cykelprodukter i kolfiber. Hjul och sadelstolpar är produkter från Easton som gör att cyklister kommer fram till sina destinationer över hela världen.

Easton: experten på hjul och cykelkomponenter
Det amerikanska företaget har utvecklat hjul av hög kvalitet för användning bland cykelproffsen. Därför erbjuder Easton produkterna “framhjul” och “bakhjul”. För en perfekt prestation, är dessa modeller utvecklade i nära samarbete med toppcyklister. År av forskning och utveckling har gjort Easton till en tillverkare som garanterar bra resultat till toppcyklister. Easton har räknat ut vilken hjulstorlek, fälgmaterial, fälgbredd, bromsyta och naturligtvis också vikten på hjulen för att de skall rulla optimalt på hård asfalt. Sadelstolpar från Easton är riktiga kvalitetsprodukter och de finns tillgängliga i olika storlekar, med olika offset och av olika material.

Special: kolfiberhjul från Easton
Efterfrågan på kvalitetsprodukter från Easton är stor. För att kunna tillverka perfekta produkter för krävande landsvägscyklister, har företaget använt sig av en specialteknik: 100% hantverk. Kraven, som måste fyllas i varje nytt test är väldigt höga. Easton fokuserar på handgjorda kolfiberhjul, som måste klara de höga kraven på hållbarhet och vibrationsdämpning för att kunna användas bland landsvägsproffsen. Easton använder sig av akustiska metoder för att se till att varje hjul är perfekt. Den höga hållbarheten är ett kännetecken för hjulen tillverkade av Easton i USA.