•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

deuter
ryggsäckar och cykelväskor för mångsidig användning

Gersthofen nära Augsburg, utvecklar företaget deuter Sport GmbH & Co cykelväskor och ryggsäckar för mångsidig användning. Under en cykelsemester till Alperna vill man ha lika bra väskor som övriga cykeltillbehör. 

deuter cykelväskor – cykeltillbehör för cyklister 
Företaget Deuter har fått sitt namn efter grundaren Hans Deuter, som började tillverka väskor år 1898. Naturligtvis började de inte tillverka cykeltillbehör, cykelväskor och ryggsäckar direkt. Genom sitt företag hjälpte Hans Deuter Royal Bavarian Post och tillverkade väskor och säckar för posten. Även innan första Världskriget bröt ut, tillverkade deuter väskor, ryggsäckar och tält till armén. Under en expedition till Himalaya under 1930-talet, användes ryggsäckar av Hans Deuter för första gången.

deuter cykeltillbehör 
En separation gjordes och företaget deuter AG, som tillverkar resväskor och ryggsäckar grundades år 1989. Sedan år 2000, är företaget deuter bland de topprankade företagen för väskor, cykelväskor, ryggsäckar för cyklister, höftväskor, telefonväskor och andra tillbehör. De är marknadsledande bland märken som tillverkar cykelryggsäckar, för Alpine och Transalp sträckor och andra långa lopp. En milstolpe nåddes år 2000 när Deuter kom ut med sin SL-kollektion. Tack vare ryggsäckarna som är speciellt designade för den kvinnliga anatomin, kan även kvinnliga cyklister få nytta av företagets långa historia.
 
TRANS ALPINE

TRANS ALPINE

Sportig och smidig, modern och mångsidig - ryggsäcken från Deuter har massor av utrymme för din hjälm och dina prylar. Stora dragkedjor gör det lätt att komma åt saker. Inuti har ryggsäcken en smart indelning och flera fickor för att det skall vara lätt att hitta olika saker. Tack vare sköna höftremmar och axelvaddar som andas, har ryggsäcken en bra passform och suverän komfort.