Cyclon

För rengöring och underhåll av din cykel

Cykeltillbehör

Många cyklister tänker inte på hur viktigt det är att vårda sin cykel ordentligt. Det holländska företaget Cyclon Bike Care erbjuder ett stort sortiment produkter för amatörer och cykelproffs, för att man kan leva ett långt och lyckligt liv tillsammans med sin cykel. Regelbunden tvätt och vård av ditt träningsredskap är lika viktig som långtidsskydd.
 
Cyclon har utvecklat olika produkter för landsvägscyklar och MTB, för att varje cykel skall få rätt underhåll. Kombinationen av cykeltvätt, avfettning, kedjevård, bromsvätskor, monteringspasta, silikonolja, poleringsmedel och skyddande spray gör inte bara att din cykel är mer pålitlig och rullar lättare, du kan även njuta mer av cyklingen. Cykeltvättmedlet Cyclon Bionet bicycle cleaner är biologiskt nedbrytbart och enkelt att använda. Du får enkelt bort olja, fett och vax, utan att skada ytan, oberoende om det är plast, gummi, lack eller kolfiber. Kedjevårdprodukterna dras lätt in i kedjan och de funkar bra även i vått väder. Kedjan är därmed inte bara skyddad mot korrosion, utan gör även att det är mycket lättare att trampa din cykel.

Cyclon Bike Care erbjuder dig alla vårdprodukter du behöver för ett professionellt underhåll av din cykel. Cyclon sviker dig aldrig när du har punktering: Repair Gel puncture spray gör att du kan lappa slangen på noll tid.

Cyclon Bike Care har också en speciell vårdserie för elcyklar. För att göra det enkelt att ta hand om din cykel, erbjuder Cyclon kit med produkter som oftast behövs för underhåll av en elcykel.