CRAFT

Premium functional underwear and cycling clothing from Scandinavia

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

109 sökresultat

Cykelkläder från CRAFT – Funktionella kläder designade med många års erfarenhet.
Att ha bra kläder är viktigt när man cyklar. CRAFT erbjuder cykelkläder som är designade för att vara bekväma och lätta att röra sig i. CRAFT tillverkar cykelkläder som kompletterar varandra perfekt. De tillverkar kläder för kvinnor, män och barn och kollektionen sträcker sig från cykelunderkläder som underbyxor, sportbehåar och sockor via värmande lager som Windstopper-tröjor och –byxor, mössor och handskar till cykeljerseys, cykelshorts med hängslen, cykelbyxor och skoöverdrag. Materialen som används av CRAFT är av hög kvalitet erbjuder goda ventilationsegenskaper, har perfekt passform och har en lång livslängd.

Med cykelkläder från CRAFT, är du perfekt utrustad för alla väder
Oberoende om du är en aktiv hobbycyklist, terrängcyklist eller proffs – funktionella cykelkläder är viktiga i varje gren. Den svenska tillverkaren av idrottskläder, CRAFT, testar sina material genom användning och får därför viktigt feedback om hur plaggen fungerar redan i utvecklingsskedet. Sedan 1977 har CRAFT varit aktiva med att utveckla och producera funktionella kläder och hör nu till pionjärerna bland tillverkare av cykelkläder. De högkvalitativa materialen är gjorda av dubbla lager tyg för att skapa en kapilläreffekt. Detta gör att svetten effektivt transporteras bort från huden, till utsidan där den kan avdunsta.

CRAFT cykling – Idrottskläder för aktiviteter där du bli svettig
Vid starten fokuserade CRAFT, med sitt huvudkontor i Borås, på att utveckla funktionella underkläder. Under årens lopp har CRAFT börjat tillverka kläder som skall användas enligt lagerprincipen. CRAFT tillverkar kläder för alla typer av svettiga aktiviteter, som cykling, och gör så att idrottaren kan utöva sin gren i alla väder. Dessutom, gör de mjuka elastiska och ergonomiska materialen det lätt att röra sig.