CLIF Bar

läckra energibars med en bas av havreflingor

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

4 sökresultat

Kosttillskott för idrottare och personer med aktiv livsstil
Historien om CLIF BAR™ började under en cykeltur år 1990, när företagets grundare Gary sökte efter ett alternativ till “astronaut baren”. Gary’s idé var en läcker bar baserad på havreflingor med frukter och nötter.

Hälsosam och balanserad näring
CLIF Bar specialiserade sig på näringstillskott för idrottare och tillverkar energistänger i många olika smaker. Du hittar bland annat energistänger med havreflingor, russin och valnötter (Oatmeal Raisin Walnut), blåbär (Blueberry Crisp) och en mix av choklad och mandlar (Chocolate Almond Fudge): Produktutbudet är stort och alla borde hitta en smak de gillar.

Filosofin för CLIF Bar
För grundaren av CLIF Bar, var det klart redan från början: Ju naturligare en kostprodukt är, desto hälsosammare och näringsrikare är den. För att stöda kroppen före, under och efter träning innehåller energistängerna en mix av kolhydrater, protein, fiberer och vitaminer. Varje bar innehåller även vitaminerna B6 och B12. CLIF Bars är fria från laktos och glukosfruktossirap; deras naturliga söthet kommer från ris sirap och rörsocker sirap. CLIF Bars innehåller inga transfettsyor, vilket gör dem till ett snack med lågt fettinnehåll.

För idrottsaktiviteter eller mellanmål
CLIF Bars är perfekta att ha med sig, när man snabbt vill ge kroppen näring. Förutom ingredienserna, är smaken en mycket viktig del hos CLIF Bar.