CHROME

Funktionella cykelväskor, kläder och tillbehör för stadscyklister

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

33 sökresultat

Företaget CHROMEs historia började i Boulder, Colorado, för nästan 20 år sedan, när några ungdomar började tillverka väskor som skulle möta deras krav för att användas i staden. De fokuserade på funktionella, hållbara material som skulle klara av de dagliga utmaningarna som en stadscyklist utsätts för. Förutom hållbart och vattentätt CORDURA-material, var och är väskorna fortfarande tillverkade i samma material som lastbilspresenningar. De olika delarna är ihopsydda med en kraftig tråd. Vattentäta och vindtäta jackor från CHROME imponerar även de på stadscyklister med varma material som andas samt med imponerande detaljer som stora huvor, bröstfickor, längre bakdel osv.

Perfekta cityväskor för cyklister: oberoende av om du cyklar till jobbet eller på din fritid
Cykelväskorna från CHROME hör till världens mest populära cykelväskor för urban och stadscykling, tack vare sin smarta design för bästa funktionalitet. Det amerikanska företaget imponerar på cyklisterna genom att använda hållbart material och delar av järn som gör väskorna till praktiska tillbehör för stadscykling eller cykelpendling. Väskorna finns i olika färger och modeller, det finns utrymme för böcker, bärbara datorer och andra prylar som behöver bra skydd i alla typer av väder. .

Varma kläder från CHROME när du cyklar
Jackor och tröjor från CHROME är funktionella och anpassade till behoven för stadscyklisterna: En bra passform är viktig såväl som att plagget är hållbart och vattenavstötande, för att cykeljackan skall klara utmaningarna i vardagen.

Det finns också en hel del tillbehör i den häftiga CHROME-stilen, t.ex. nyckelringar med bältesspänne. Produkterna från CHROME är riktiga blickfångare som är både stiliga och funktionella.