CHIBA

Cykelhandskar med många funktioner

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

34 sökresultat

Bike Handschuhe CHIBA grundades år 1853 och ägs fortfarande av CHIBA-familjen. CHIBA har varit en ledande handsktillverkare för cykelsporten i över 150 år. CHIBA tillverkade handskar av hög kvalitet redan I mitten av 1800-talet och valdes som handskleverantör för den Österrikiska kejserliga familjen Kaiser. 
 
CHIBA – Funktionella handskar av högkvalitet  
Idag tillverkar CHIBA, med sitt internationella huvudknotor i Teisendorf, Berchtesgadener, hanskar till olika typer av idrotter, med huvudfokus på cykling, skidåkning, Nordiska sporter, fitness, paragliding, bergsidrotter, vandring. CHIBA tillverkar också handskar till brandkåren och en del till sjukvårdssektorn runt om i världen. Ända från början har produkterna från CHIBA varit av hög kvalitet, god funktionalitet, hållbarhet och utgjort ett bra skydd. En annan kvalitetsaspekt är att deras produkter är certiferade enligt ISO 9001.

Cykelhandskar för alla väder  
Oberoende om det gäller cykelturer på sommaren eller vintern: i CHIBAs sortiment av handskar finns det olika modeller för olika temperaturer och för olika typer av egenskaper: en lätt softshell handkse med bra vindskydd som andas; en vindtät och vattentät handske att dra ovanpå eller en cykelhandske med BioXCell gel-stoppning. Olika typer av handskar finns för cyklister som vill cykla i kallt och varmt väder.

CHIBA köper in all råmaterial själva, och tillverkningen sker av kunniga handsktillverkare och sys av utbildad personal.