•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Cykelkläder från CEP
prestationsbefrämjande funktionella kläder

CEP tillverkar funktionella och prestationsbefrämjande cykelkläder från medi GmbH & Co. KG från Bayreuth. Funktionella cykelkläder spelar en stor roll inom cykelsporten, eftersom kläderna kan hjälpa professionella cyklister att förbättra sina resutlat, precis som för en hobbycyklist. Tack vare användningen av material av hög kvalitet kan de tighta och funktionella CEP cykelkläderna bidra till bättre resultat tack vare att syretillförseln ökas av det direkta trycket mot huden. Stimuleringen av musklerna och trycket mot musklerna ökar blodcirkulationen i musklerna och ger en positiv effekt för cykelresultaten. Medicinskt går detta till så att artärerna utdvidgas och mer blod kan strömma igenom.  
 
Funktinoella kläder från CEP utformade för sportcyklister  
Sportkläderna från CEPs cykelkollektion hjälper till att öka prestationsförmågan och de specialutformade funktionella kläderna för cyklister finns för både män och kvinnor. Kompressionsstrumporna från CEP utmärker sig för sin bekväma komfort med optimal skärning för tårna, foten, hälen och vaderna. Sömmarna är designade så att, vid maximal prestation på cykeln, det inte skall uppstå några skav eller annat besvär som stör prestationen på cykeln. Mikrofiberteknologi, fuktbortförsel, skydd för akillessenan och comfort band är egenskaper som tillverkaren av funktionella stöd och prestationshöjande cykelkläder för både kvinnor och män har tänkt på vid designen av cykelkläderna från CEP.

“JAG HAR REDAN ANVÄNT CEP-SOCKOR UNDER MÅNGA ÅR” WERNERS UPPLEVELSER

“Jag har alltid gillat cep-sockorna. Sockorna minskar muskelvibrationer då jag tränar. Därför känns inte mina ben trötta efter en löplänk.
På sommaren ger de utmärkt UV-skydd. Mitt tips: Blöt dina sockor innan träningen för att få en skön kylande effekt.
Jag använder sockorna också på hösten och vintern. Då jag använder dem under att par långa tights eller i kombination med cykelshorts, värmer sockorna bra.
Jag använder sockorna även då jag inte tränar. Långa arbetsdagar, mässdagar eller flygresor är cep-sockorna bekväma att använda och gör att benen inte sväller.
Efter en intensiv träning använder jag cep Recovery-sockor. De gör att mina ben återhämtar sig snabbare. Därför använder jag dem till och med då jag sover.”

“JAG VAR SKEPTISKT TILL EN BÖRJAN...” - SÄGER NYBÖRJAREN KATHRIN OM SINA ERFARENHETER

“Då cep presenterade de nya 3.0 Run-sockor, måste jag medge att jag inte visste något om kompressionsstrumpor. Kompressionssockor? Inget för mig! var min första reaktion. Ändå tog jag emot erbjudandet att få testa sockorna.
På nästa träning hade jag sockorna på mig för första gången. Jag var redan förvånad över passformen då jag klädde på dem. Sockorna passade perfekt och ger ett bra stöd utan att klämma. Under träningen kändes det som att mina ben orkade mer. Var det på grund av sockorna? Möjligt! Efter några testträningar kan jag säga: Definitivt! Sockorna ger inte bara stöd under träningen, utan snabbar också på återhämtningen.
Så även om jag var skeptisk till en början, har jag blivit fan av kompressions sockor vid en ålder av 29 år. Oberoende om du använder sockorna för träning eller återhämtning: Så har de blivit en viktig del av min träningsrutin.”