Burley

Klassiska cykelvagnar för barn

Cykeltillbehör

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

När den amerikanska tillverkaren av cykelväskor Al Scholz använde delar från en gammal gunga för att bygga en helt ny typ av cykelvagn, kunde ingen tro vilket revolutionerande koncept detta skulle bli. Från början designades cykelkärran för att transportera hans väskor, men cykelvagnen blev så lätt, stabil och rymlig så hans dotter fick plats i den. Den nya idén fick snabbt fotfäste, och den första riktiga cykelvagnen för barn från Burley tillverkades.

Förutom attributen “lätt, stabil och rymlig”, har Burleys cykelvagnar inte så mycket gemensamt med den första prototypen. De nya cykelvagnarna från Burley är extremt säkra och möter de strikta reglerna och säkerhetsstandarderna för cykelkärror för barn. Cykelvagnen rullar på 20” hjul och har en låg tyngdpunkt för den bästa komforten.

För att även den yngsta familjemedlemmen skall njuta av söndagsutfärden, har de rymliga cykelvagnarna från Burley med panoramavy, bra ventilation och med bekväm fjädring som absorberar ojämnheter från vägen. Cykelvagnen är utrustad med fönster med UV-skydd och krängningshämmare för en säker cykeltur på alla vis. Cykelvagnarna klarar en last på 60 kg, och man kan därmed använda den i många år, även när barnet växer. Burley använder inga skadliga ämnen eller mjukmedel; alla delar möter de senaste och strikt testade föroreningsstandarderna.

Cykelvagnarna från Burley kan användas direkt ur kartongen! Mångsidig extrautrustning som ett extra hjulset för att använda cykelvagnen också utan cykel gör att vagnen blir mer flexibel. Burley erbjuder också en specialversion av vagnen för din fyrfotade vän.