•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

BUFF
Funktionella huvudbonader

BUFF grundades i Ingualada nära Barcelona 1992. Företaget är specialiserat på tillverkning av sporttextilier som “multituber”, mössor och scarfar som är praktiska, bekväma och multifunktionella. BUFF huvudbonader, hårband och “multituber” är speciellt populära bland cyklister. Produkterna andas väl och har en sömlös design. De multifunktionella huvudbonaderna passar mångsidig användning och är tillräckligt tunna för att användas under en cykelhjälm. Du behöver alltså inte frysa om huvudet och nacken under kalla dagar. Beroende på temperaturen och personlig preferens, kan du välja mellan scarfar, tuber och mössor tillverkade av mikrofiber, merinoull och Polar-fleece i alla trendiga och klassiska färger - alla hittar sin favorit!

Tubscarfarna, hårbanden, mössorna, nackvärmarna och tillbehören från BUFF är kända över hela världen. De multifuktionella huvudbonaderna i enkla och färgglada mönster finns för vuxna, barn, spädbarn och till och med för hundar. Många cyklister kan inte ens tänka sig att cykla iväg utan en BUFF. Produkterna är lätta, kompakta och smidiga att ta med sig. ROSE Bikes har ett stort urval av olika “multituber” från BUFF. Dessa kan användas som nackvärmare, ansiktsvärmare eller mössa. Tack vare den sömlösa designen är tubscarfarna bekväma, elastiska och passar till många olika ändamål. Oberoende om BUFF:en används som mössa, balaclava, hårband eller scarf – en “multitub” från BUFF imponerar med sin mångsidighet och därför är BUFF ett utmärkt val för cykling i alla väder.
BUFF® Pack Run Cap

BUFF® Pack Run Cap

Denna ultralätta moderna mössa är justerbar för att passa perfekt på ditt huvud
Med en vikt på endast 30 gram är Pack Run Cap en av de lättaste du kan hitta i BUFF®s sortiment. Den kan enkelt vikas ihoputan att förlora sin ursprungsform. Den praktiska mössan går att packa i en liten ficka. Nu finns även en större version (XL) tillgänglig. Den reflekterande BUFF®-logon ökar din synlighet i mörkret. Den stiliga mössan är designat för att passa perfekt på ditt huvud. Tack vare silverjon-teknologinhar bakterietillväxtenreducerats till ett minimum. Pack Run Cap börjar därmed inte lukta illa. Det beprövade Fast Wick X+ materialetser till att fukten transporteras till utsidan mycket snabbare än i vanliga mössor. Ett integrerat svettband tillverkat av samma material ger extra bra fukttransport Materialet ger 98% UV-skydd. Extra ordinär design, snygg finish och hög funktionalitet gör denna mössa helt suverän. Vi rekommenderar denna mössa för alla typer av sport och aktiviteter utomhus. Då du cyklar, kan du använda mössan under hjälmen.
BUFF® CoolNet UV+®

BUFF® CoolNet UV+® Var torr och sval: CoolNet UV+

Till nya vår/sommar-kollektionen 2019, lanserar BUFF® ett mycket funktionellt mirakelplagg! Den nya funktionella magic multitube från BUFF® kallas CoolNet UV+ och har fått ett gott rykte bland idrottare. BUFF® har vidareutvecklat produkten CoolNet UV+® i samarbete med Hohenstein Institute. Testresultaten visar att multiscarfen som är tillverkad av 95 % Repreve® sertifierade, återvunna PET-flaskor har en kylande effekt. Den absorberar fukt mycket snabbt och ger en torr känsla på huden. Scarfen har ettsolskydd på UPF50+ Därmed behöver du inte längre använda solkrämer då du vistas ute. Lätt, andas bra och är bekväm – denna multitube är perfekt under löpturen eller cykelturen.