•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

B + M cykellampor
Omfattande cykelbelysningssystem

Initialerna i B + M står för namnen på företagets grundare Busch & Müller, som började tillverka reflektorer år 1925, och har växt till en välkänd tillverkare av cykellysen. Företaget B + M erbjuder ett stort sortiment av cykellysen av högkvalitet. Då du cyklar med din cykel i olika väderlekar eller olika tider på dygnet, är cykellampan en viktig del av din säkerhet. Därför är en väldesignad cykellampa ett bastillbehör för varje cyklist som vill cykla. Alla produkter är godkända för vägtrafik i Tyskland. Busch + Müller tillverkas I Tyskland, och ända från start har företaget varit familjeägt. Alla produkterna är tillverkade i tyska Sauerland-regionen.

Kraftfulla cykellampor, speglar och fästen för styret

Säkerheten är en viktig aspekt bland cyklister, och företaget B + M har kontinuerligt utvecklat nya lampor, lysen och komponenter som utlovar god synlighet.

Produktutbudet från B + M består av cykellysen och cykellampor med batteridrift eller dynamodrift. Bland cykellamporna finns baklampor med batteridrift och dynamodrift, LED-framlampor, framlampor med USB-port, dynamon och många andra produkter i olika versioner. Även hjälmlampor, fästen för styre och bakspeglar finns i B + Ms produktutbud.

Från idé till slutprodukt, väljer Busch & Müller tillverkningsteknologier av hög kvalitet. Oberoende om det gäller en särskild IQ-reflektorteknologi för LED-lampor som lyser upp vägen fram eller bromsljusfunktioner bakpå cykeln – utvecklar B + M produkter som konstant vidareutvecklas och anpassas till de specifika kraven som cyklister har.